Hur du når en vän på Facebook – snabbt och enkelt

Kommunikation har blivit avgörande för vår utveckling, idag är vårt samhälle sammankopplat. Detta var ett stort steg framåt för oss, eftersom det är möjligt att interagera med andra människor utan att behöva lämna våra hem.

Bland dess många fördelar finner vi att kunna kommunicera omedelbart, oavsett avstånd som skiljer oss åt.

Det är ett bekvämt sätt att relatera till samhället i stort. Ett sätt att ha kul, speciellt i dessa tider när vi behöver det så mycket. Facebook är ett av de mest använda sociala nätverken i världen .

Hur trycker man på en vän på Facebook?

Facebook har för närvarande mer än 2,320 miljoner användare över hela världen, det är registrerat som det sociala nätverket med flest användare idag . Det grundades 2004.

Designad för att användas på flera plattformar, den är under ständig utveckling och har verktyg för kommunikation och interaktion mycket avancerat. En av dessa funktioner är att ge en touch.

Det är viktigt att på djupet känna till alla tillgängliga verktyg som Facebook erbjuder oss. Det beslöts därför att göra denna artikel för att lära sig på ett enkelt sätt hur man rör en vän på facebook .

Detta alternativ kräver i grunden någon specifik uppmärksamhet. Vi kan göra detta med människor som är våra vänner på sidan och även med människor som inte är det.

Steg för att nå en vän på Facebook

Det första steget vi behöver göra är för att ansluta till Facebook med ett foto e-post eller telefonnummer, vi kan göra det genom den officiella applikationen från vår mobiltelefon eller direkt från dess webbplats. Då måste vi komma åt vår profil .

För detta kommer vi att placera vår e-postadress och vårt lösenord i rutorna som begär det, när vi väl har angett vårt konto fortsätter vi till sök efter profilen för den person som ska ta emot kontakten .

Du måste gå till personsökningsfältet längst upp på skärmen. Vi kommer att klicka och skriva namnet på personen som ska tillämpa åtgärden, sedan ger vi enter. Sedan visas en lista över personer som är relaterade till det namnet.

Där letar vi efter personen och klickar för att komma åt dennes profil. Det är viktigt att notera att du måste vara försiktig när du söker efter en specifik användare, eftersom vi kan förväxlas med en annan profil, vi kan söka efter den med större säkerhet även med ett telefonnummer , sök med ett foto.

Att vara i profilen, hände nästa lokalisera persontäckning i den nedre högra delen av omslaget kan vi se flera alternativ. Vi måste välja alternativet som har tre poäng i rad .

Vi klickar så får vi upp en flik med flera alternativ, vi väljer den där det står “Ge en touch” . Ett bekräftelsefönster visas som indikerar att kontakten har skrivits in.

Hur ser man nycklarna vi har fått?

Om det vi vill är att granska nycklarna som andra människor har gett oss, är det möjligt att göra det genom att följa några enkla steg. I adressfältet på vår sökmotor som finns längst upp på skärmen går vi till detta länk .

Tack vare honom, vi kommer direkt till sidan som visar oss alla beröringar vi fått, där kommer vi att få profilerna på personerna som gav oss beröringen. Det ger oss också möjlighet att återvänd kontakten genom att helt enkelt klicka på alternativet “Return to Touch”.

Nedan finner vi “Nycklarförslag” det här är personer som Facebook erbjuder oss att utföra denna åtgärd. Detta förslag är baserat på den interaktion vi har haft med dessa profiler, till exempel de gilla-markeringar, kommentarer eller reaktioner som har delats.

För att ge nyckeln till dessa personer, klicka bara på alternativet ” ge en touch » placerad på höger sida av kontakten. Genom att följa vart och ett av de föregående stegen lärde vi oss på ett snabbt och enkelt sätt hur man når en vän på Facebook.

Relaterade Artiklar

Back to top button