Hur du loggar ut från YouTube på alla enheter – steg för steg

YouTube är ett av de mest populära utrymmena på netto för att du kan titta på trendiga videor från hela världen vilket är anledningen till att den förra året tog hur dess utrymmen används på största allvar.

Den här webbplatsen erbjuder dig hundratals videor, allt på ett ställe. Det är ganska vanligt att användare som konsumerar ditt innehåll dagligen söker efter olika sätt, verktyg och sätt att skydda sina konton.

Faktum är att många människor som har ett konto på denna plattform, ofta av loggar in från Google-kontot eller för att de är innehållsskapare och vill generera intäkter med denna plattform, eller för att de helt enkelt konsumerar det som laddas ner där.

Baserat på allt detta har många människor valt att ha ett allt säkrare konto, med vilket de kan hantera från vilken enhet som helst, hur de öppnar applikationen.

Det betyder att plattformen låter dig se från vilken länkad enhet som helst var, hur och var du loggat in.

I den här artikeln ska vi lära dig några knep angående youtube-sidan, samt avsluta alla sessioner du har startat på olika Mobil enheter.

Hur man loggar ut från YouTube

När du börjar komma åt Youtube du kan göra många saker. Från att ladda upp videor som du kan tjäna pengar på, till att spåra liv, verk och samarbeten för artister du älskar.

Många anser dock att den här typen av information kan användas på ett negativt sätt och därför är det viktigt att hålla öppna alla sessioner där man har loggat in.

Om du behöver stänga alla dessa konton och behålla ett öppet konto här lämnar vi dig en steg-för-steg-information så att du kan skydda ditt konto och dess konfidentialitet:

  1. För att börja måste du gå till YouTubes huvudsida .
  2. Väl inne på sidan måste du se till att din session är öppen, annars går du in i den genom att gå till den blå fliken som du hittar i den övre högra delen av skärmen.
  3. Väl där behöver du bara komma igång, hitta ditt användarnamn och profilbild. Väl där måste du gå in i inställningsdelen som du kan känna igen genom att ha en figur i form av en grå nöt.
  4. Väl där måste du gå till vänster och i alternativen klicka på den som säger” konto
  5. Där måste du gå till alternativet markerat i blått som säger Visa eller ändra dina kontoinställningar Google .

När du är inne kommer du att se att alla säkerhets- och integritetssteg du behöver finns där.

Baserat på detta bör du utföra en fullständig granskning av ditt konto för att försäkra dig om alla säkerhetsinställningar och efter det ger det dig möjlighet att granska och stänga ditt YouTube- och Google-konto från alla enheter där nämnda konto är öppet. .

Så här tar du bort din YouTube-kanal från din mobil

Om det inte är det du letar efter omedelbart att ta bort alla enheter, kan det här alternativet vara av mycket mer intresse för dig. Det här alternativet är beroende av att du permanent tar bort din YouTube-kanal och använder din Android-telefon på ett säkert sätt. Om det här är vad du letar efter, följ dessa steg:

  • För att göra detta måste du logga in på ditt YouTube-konto från ditt Navigatör .
  • Därefter måste du klicka på ikonen med tre prickar uppe till höger och välja där » Dator i alternativen som visas.
  • När din webbläsare har öppnat och ändrat utseende, gå till det övre hörnet, bara till din profilbild och tryck på knappen som har en kugghjulsikon.
  • Här måste du hitta alternativet “Avancerade inställningar”.
  • Efter det måste du hitta alternativet » Ta bort kanal “.

En serie varningar visas, men allt kommer att vara klart för att din kanal ska kunna raderas.

Relaterade Artiklar

Back to top button