Hur du gömmer den här tiden, sök med meddelande i Firefox adressfält

Om du använder den senaste versionen av webbläsaren Firefox på din dator kan du se ett meddelande när du börjar söka Denna gång sök med(Den här gången, sök med) följt av ikoner från ledande sökmotorer som t.ex Google , bing etc . De är avsedda att ge dig ett snabbt sätt att använda en alternativ sökmotor om din första sökning inte ger lämpliga resultat. Om du inte gillar det kan du dölja eller inaktivera det. Tidigare kunde detta göras från panelen about:config . Men nu Firefox det var en rak linje.

Firefox är en populär webbläsare med många funktioner. Från att skapa Firefox-profiler till att hantera sparade lösenord i Firefox, allt är så enkelt i den här webbläsaren. Mozilla innehåller alltid några nya funktioner för att göra den ännu rikare i varje uppdatering. Om du använder den senaste versionen Mozilla Firefox kan du se logotyperna för några populära sökmotorer som t.ex Google , bing , DuckDuckGo etc., längst ned i sökförslag. De kallas sökmotorer med ett klick(Sökmotorer med ett klick) .

För att ta bort det här sökförslaget är det inte längre nödvändigt att använda konfigurationen browser.urlbar.oneOffSearches eftersom du har ett praktiskt alternativ i inställningspanelen Firefox .

Ta bort meddelandet “Den här gången sök med” i adressfältet Firefox

Att dölja eller ta bort den här gången, sök med(Den här gången, sök med) meddelande från adressfältet Firefox gör följande:

 1. Öppna en webbläsare Firefox på din dator.
 2. Klick(Klicka) hamburgerknapp eller knapp meny(Meny) .
 3. Välj alternativ(Alternativ) från listan.
 4. Byt till ” Sök “.(Sök)
 5. Hitta sökmotorer med ett klick(Sökmotorer med ett klick) .
 6. Avmarkera alla kryssrutor för att ta bort. Denna gång sök efter(Den här gången, sök med) avsnitt.

Låt oss ta en titt på alla dessa steg i detalj.

Först måste du öppna en webbläsare Firefox på din dator (Firefox)Windows . Efter det bör du öppna fönstret ” Alternativ “. (Alternativ ) För att göra detta, tryck på hamburgerknappen eller på Meny(Meny) » som är synlig i det övre högra hörnet av skärmen. Välj sedan ” alternativ(Alternativ)” från listan.

Du bör nu byta från ” Allmän(Allmänt)” till “fliken” Sök(Sök)” och scrolla ner för att hitta rubriken ” Sökmotorer med ett klick”. (Sökmotorer med ett klick) Efter det måste du avmarkera alla rutorna.

Detta kommer att dölja extra sökmotorikoner från adressfältet. Men om du vill dölja en specifik sökmotor från panelen måste du avmarkera rutan.

Hoppas detta lilla tips hjälper.

Läs mer: (Läs nästa: )Hur man inaktiverar det nya Firefox-adressfältet och återställer det gamla.)

Om du använder den senaste versionen av webbläsaren Firefox på din dator när du börjar söka kan du se ett meddelande Den här gången, sök med följt av ikoner för ledande sökleverantörer som Google, Bing, etc. Dessa är avsedda att ge dig ett snabbt sätt att använda en alternativ sökmotor om den första sökningen inte gav dig lämpliga resultat. Om du inte gillar det kan du dölja eller inaktivera det. Tidigare var det möjligt att göra det från panelen. Men nu har Firefox ett direkt alternativ.

Hur man döljer eller tar bort Den här gången, sök med från Firefox adressfält

Firefox är en populär webbläsare med många funktioner. Från att Firefox skapar profiler till att hantera sparade lösenord i Firefox – allt är så enkelt i den här webbläsaren. Mozilla inkluderar alltid några nya funktioner för att göra det ännu mer omfattande i varje uppdatering. Om du använder den senaste versionen av Mozilla Firefox kan du se några vanliga sökmotorlogotyper som Google, Bing, DuckDuckGo, etc. längst ned i sökförslag. De kallas Sökmotorer med ett klick.

För att ta bort det här söktipset behöver du inte längre använda konfigurationen eftersom du har ett användarvänligt alternativ i inställningspanelen i Firefox.

Ta bort meddelandet “Den här gången sök med” i Firefox adressfält

För att dölja eller ta bort meddelande från Firefox adressfält, följ dessa steg-

 1. Öppna webbläsaren Firefox på din dator.
 2. Klicka på hamburgerknappen eller menyknappen.
 3. Välj från listan.
 4. Växla till fliken.
 5. Lokalisera.
 6. Avmarkera alla rutor för att ta bort avsnitt.

Låt oss kolla in alla dessa steg i detalj.

Först måste du öppna webbläsaren Firefox på din Windows-dator. Efter det bör du öppna fönstret. För det, klicka på hamburgerknappen eller knappen som är synlig i det övre högra hörnet av skärmen. Välj sedan knappen från listan.

Nu bör du byta från fliken till Sök fliken och scrolla ner för att ta reda på rubriken. Efter det måste du ta bort bocken från alla kryssrutor.

Det kommer att dölja de extra sökmotorikonerna från adressfältet. Men om du vill dölja en specifik sökmotor från panelen måste du ta bort bocken från kryssrutan.

Hoppas detta lilla tips hjälper.

Läs nästa: Hur man inaktiverar det nya Firefox-adressfältet och återställer det gamla.