Hur du döljer eller inaktiverar din iPhones statusfält

I den här artikeln kommer du att lära dig hur du döljer eller inaktiverar din iPhones statusfält ett trick som hittades efter en bugg i iOS-operativsystemet och som gör att vi kan inaktivera eller aktivera statusfältet och aviseringar i den mobila enheten.

Detta innebär att vi kan gömma statusfältet inuti vår iPhone och på detta sätt, tack vare buggen som upptäcktes utan större problem för operativsystemet, kan vi använda den för att dölja fältet, med dessa knep kan du anpassa din iOS-mobilenhet , där det är känt Det är svårt att göra estetiska förändringar på detta operativ system men med knep är det möjligt att uppnå detta, det kan vi också anpassa din iPhones docka och därmed få en mer attraktiv panel.

Vad är statusfältet på iPhone för?

Det används i iOS som ett gränssnittselement i operativsystemet som används av iPhone, iPad, iPod och detta tillåter oss visa viktig data från den mobila enheten när vi går igenom det den är statisk, det vill säga den visas hela tiden även om du byter från ett fönster till ett annat.

I statusfältet kan vi hitta indikationerna på tjänsterna hos ditt mobilföretag som används, 3g eller 4g signal, batteri och speciellt om vi har mer aktiva användaralternativ som t.ex. bluetooth-läge den Trådlös och andra verktyg som vi kan aktivera i enhet .

Denna bar kommer att informera oss om allt som är i drift också aviseringar på sociala medier meddelanden och operativsystemaviseringar.

Hur inaktiverar jag statusfältet på iPhone?

  1. För att börja måste vi komma åt widgetarna på vår enhet och för detta måste vi skjuta skärmen till höger om skärmen och därmed fönstret widgets visas för ändringar och konfigurationsalternativ.
  2. När vi går in i den måste vi välja “Redigera” och där, knappen sökwidgetar vilket du kan göra snabbare genom att hålla ned “Redigera” alternativet och där Sökalternativ för widgets öppnas automatiskt .
  3. När du gör detta måste du klicka på knappen igen “Välkommen “.
  4. Du kommer tillbaka till startskärmen och du kommer att se att bokstäverna i statusfältet har blivit svarta, totalt annorlunda än vad vi är vana vid och därmed kommer vi att förstå att vi har utfört tricket korrekt.
  5. Du kommer in i menyn inställningar och du kommer att avsluta igen efter 4 sekunder i samma inställningsalternativ för att se om det verkligen försvinner.
  6. När du lämnar menyn Inställningar och återgår till skärm Välkommen eller main, kommer du att se att statusfältet är helt borta, detta på grund av en intressant bugg som nyfikna användare kommer att vilja försöka och frukta att den inte kommer att vara för evigt.

Hur återaktiverar jag statusfältet på iPhone?

Om du blir uttråkad av det här tricket kommer du att kunna hitta din normala statusfält på din huvudskärm, du behöver bara göra ett enkelt steg.

När du behöver gå tillbaka till det normala med statusfältet ser du att det är bara starta om iOS-mobilenheten .

När du startar om enheten kommer du att se att statusfältet återgår till sitt normala tillstånd, det ser ut som magi.

Med dessa iOS-trick kan vi personifiera och förvåna andra människor med denna nyfikna bugg, med några få steg kan vi göra det och du behöver inte vara en expert på mobila enheter för att göra det, bara kör för det.

På miracomosehace.com kan du alltid hitta de bästa knepen för dina sociala nätverk och iOS och Android operativsystem på ett steg-för-steg förklarande sätt om du vill veta mer på mobila iOS-enheter, du kan stanna på den här webbplatsen och lära dig gratis.

Relaterade Artiklar

Back to top button