Hur du ansluter eller registrerar dig på ASISTE-plattformen på ett säkert sätt

Innan vi laddar ner en applikation vill vi informera oss helt om det; och om vi bestämmer oss för att ladda ner det måste det vara från en säker webbplats; och mer så när man tänker ha en plattformulär för att skapa en webbsida för affärsdomänen. Det är därför vi presenterar för dig idag Hur? “Eller” vad du ansluta eller registrera dig på ASISTE-plattformen i fullständig säkerhet.

ATISTE-plattformen

HJÄLPA eller säker uppmärksamhet av information, tjänster och procedurer till anställda är en onlineprogram; Den har utformats speciellt för att gynna små och medelstora företag och stora företag som tillhandahåller stödtjänster, i syfte att utföra administrativ ledning av företaget i digital form eller vad som för närvarande kallas digital marknadsföring.

ASISTE låter dig också skapa tjänster samt omedelbart kontrollera och organisera allt relaterat till kunder, operatörer och samarbetspartners som är på marken; eftersom de också har möjlighet att komma åt den här plattformen för att utföra en begäran eller administrativt förfarande.

Vilka är fördelarna med ASISTE-plattformen?

Om du har ett företag service eller specialiserad hjälp ; såsom konstruktion, kurir, underhåll, transport eller ett företag som glovo ; ASISTE-plattformen kommer att vara idealisk; Jo, tack vare det har du många fördelar, som möjligheten att att titta på allt som händer i ditt företag på några sekunder, var du än är.

Här är ett exempel på allt du kan uppnå med denna applikation, bara genom att komma åt dess olika verktyg:

 • Utför alla domänrelaterade procedurer personalavdelning (HR) på ett automatiserat sätt: registrering av varje anställd per fil, utbetalning av löner till arbetare, utfärdande av betalningskvitton som också kan skrivas ut, bland annat.
 • Ledning och kontroll av chefer, operatörer, samarbetspartners, kunder och leverantörer.
 • Övervaka omedelbart och när som helst under 24 timmar om dygnet de tjänster du tillhandahåller.
 • Tilldela resurser till medarbetare efter deras behov på några sekunder, eftersom plattformen har fördelen att kunna interagera i realtid med dem genom att skicka och ta emot bilder, aviseringar eller chattar med kommentarer.
 • Du kan till och med få detaljerade rapporter om dina kollaboratörer när du vill direkt.
 • Du kan också komma åt ditt företags ekonomiska data med ett enda klick, bland annat.

I kontrollera ditt företag med denna plattform kommer du att kunna ta tyglarna om bättre ledarskap och a beslutsfattande mer påstridig. I samma utsträckning kommer dina operatörer, samarbetspartners och anställda i allmänhet att finna sig mer motiverade och arbeta mer optimalt.

Hur ansluter man till plattformen på ett säkert sätt?

Med all denna mängd fantastiska funktioner, vill du veta hur du registrera dig på ASISTE-plattformen ? Och vad mer, för ATT GÖRA i säkert ? Det är enklare än du tror, ​​allt du behöver göra är:

 • Ha en Android 4.4 mobiltelefon eller den senaste versionen av iPhone, eftersom applikationen inte är tillgänglig för nedladdning på datorer.

Nu när vi vet tillräckligt om den här tjänsten är det dags att registrera dig; För detta måste du följa dessa steg för att registrera dig:

 • Gå till Google Play Butik eller Play Butik du äger.
 • Ange sökmotorhjälp.
 • En lista med flera alternativ kommer att visas, men du måste klicka exakt på applikationen Assistans Aplicando SAS .
 • Klicka på knappen anläggningen . Och för att slutföra denna operation, kom ihåg att du måste först kontakta med ett e-postmeddelande, helst professionellt.
 • När den här applikationen har laddats ner klickar du på registreringsalternativet. Du måste fylla i ett litet onlineformulär med identifieringsuppgifter, skapa en användarnamn och ett ord av passera för att slutföra din registrering.
 • Slutligen, med samma data kan du komma åt plattformen när du vill.

Ansökan kan be dig om annan information under registreringen, eftersom den uppdateras ständigt. Av denna anledning, efter att ha installerat det, kan du behöva vänta på annat satsningardag för bättre prestanda, men förutom det är det intressant att veta hur all din affärsverksamhet kommer att kopplas samman genom att få tillgång till den här plattformen.

Så nu när du vet hur man ansluter eller registrerar sig på ASSISTE-plattformen säkert, mer investeringar i tid och pengar, och ännu mindre slöseri med tid och resurser med omständliga administrativa rutiner.

Relaterade Artiklar

Back to top button