Hur du ändrar ditt smeknamn i Discord

Disharmoni du kanske är en del av många olika servrar som kanske inte har mycket gemensamt. Faktum är att vissa av dem kanske inte ens är relaterade till spel. Fler och fler människor använder Disharmoni som en videokonferensapp för möten och diskussioner om ämnen som sträcker sig från livsstil till politisk debatt.

Med ett så varierat utbud av ämnen kanske du vill särskilja din sociala identitet. Ändra ditt alias till Disharmoni kan hjälpa dig att föreställa dig dig själv som olika grupper av människor. Lär dig hur du ändrar ditt smeknamn på Discord-servern (Discord-server) och hur du håller separata konton Disharmoni.

Kan du byta namn på Discord?(Kan du ändra ditt namn på Discord?)

Som alla andra applikationer, Disharmoni låter dig ändra ditt namn på flera sätt.

Du kan ändra din smeknamn(SMeknamn) på samma server. Det här alternativet låter dig behålla separata profiler på olika servrar. Så du kan ha ett lekfullt smeknamn på en server med dina nära vänner, ett mer seriöst smeknamn på en server med arbetsdiskussioner och ett igenkännbart namn på en spelserver.

Du kan också ändra din Användarnamn(Användarnamn) i Disharmoni . Detta kommer att ändra namnet som används för alla servrar. Denna åtgärd kommer att ha en större inverkan på din personlighet i Disharmoni , eftersom ändringen kommer att påverka alla servrar som du är en del av samtidigt. Nu när du vet skillnaden är det dags att lära dig hur du ändrar din. pseudonym(SMeknamn) och användarnamn i Disharmoni .

Så här ändrar du ditt smeknamn på Discord-servern(Hur man ändrar ditt smeknamn på en Discord-server)

Använd den här metoden om allt du vill är att ändra hur ditt namn visas på en enda server. För att ändra ditt smeknamn på servern Disharmoni gör följande.

 1. Öppna Disharmoni i en webbläsare, dator eller smartphone och logga in på ditt konto.
 2. Välj den server där du vill ändra ditt smeknamn.

 1. Öppna rullgardinsmenyn på serverns sidofält till vänster. På skrivbordet visas det som en rullgardinspil och på mobila enheter visas det som tre vertikala punkter eller ellipser.

 1. Välj “Ändra smeknamn”(Ändra smeknamn) .

 1. Ange ett nytt smeknamn och välj Spara(Spara) .

Ditt konto kommer nu att visas på den valda servern med ett nytt alias. Ditt gamla smeknamn kommer fortfarande att dyka upp på andra servrar som du har gått med tidigare. Om du vill ändra ditt smeknamn på en annan server måste du upprepa hela processen på varje server.

Det finns ett snabbare sätt att ändra ditt smeknamn på den valda servern genom den offentliga chatten. Du kan ange kommandot /nick in i serverchatten och sedan ditt nya smeknamn, och detta kommer att ändra ditt namn på servern. Björn(Bear) vilket betyder att alla på servern kommer att kunna se den.

Så här återställer du ditt smeknamn(Hur du återställer ditt smeknamn)

Efter att du har ändrat ditt smeknamn på servern kan du alltid återställa det till det ursprungliga. För att göra detta, välj en server och öppna rullgardinsmenyn. Följ sedan stigen Byt smeknamn > Återställ smeknamn . Välj Spara(Spara) för att bekräfta. Nu är ditt smeknamn tillbaka till originalet.

Instruktioner för att ändra ditt alias på servern Disharmoni är lika för alla enheter, oavsett om det är en dator eller en smartphone du använder.

Hur du ändrar ditt användarnamn i Discord(Hur du ändrar ditt användarnamn på Discord)

Om du överväger ett större varumärke än att bara ändra hur ditt namn visas på bara en server, har Disharmoni det finns en annan metod du kan använda. Istället för att ändra ditt smeknamn på varje server Disharmoni en efter en kan du ändra ditt användarnamn på alla servrar Oenighet omedelbart. (Discord) För att ändra ditt användarnamn på alla servrar Disharmoni gör följande.

 1. Öppna Disharmoni i en webbläsare, dator eller smartphone och logga in på ditt konto.
 2. Välj ” Användarinställningar( Användarinställningar) ”, som finns bredvid ditt användarnamn längst ner i applikationen. På mobila enheter är detta ikonen som finns i det nedre högra hörnet av skärmen.

 1. Följ stigen Mitt konto(Mitt konto) > Användarnamn(användarnamn) > Förändra(Redigera) .

 1. I fönstret ” Ändra användarnamn(Ändra ditt användarnamn) » ange nytt Användarnamn(Användarnamn) och Nuvarande lösenord(Nuvarande lösenord) . Välj Redo(Klar) för att bekräfta.

Ditt konto kommer nu att ha det nya användarnamnet på alla servrar Disharmoni. Du kan ändra ditt smeknamn och användarnamn så många gånger du vill.

Hur man ställer in Discord ytterligare(Hur du anpassar din Discord-upplevelse ytterligare)

Många användare föredrar Discord(Discord) till andra tjänster på distans tack vare appens anpassningsmöjligheter. Förutom att anpassa ditt utseende på olika servrar i Disharmoni , kan du skapa och ställa in din egen server. Du kan lägga till en bot för att spela musik på din server eller en speciell bot för att hjälpa dig skapa memes och ha kul med dina vänner på servern.

Har du tidigare provat att ändra ditt smeknamn eller användarnamn i Disharmoni ? Vilka andra roliga justeringar fungerar i Disharmoni du vet? Dela med sig(Dela) din upplevelse i kommentarsektionen nedan.

På Discord kan du vara en del av många olika servrar som kanske inte har mycket gemensamt. I snabb takt kanske vissa av dem inte ens är spelrelaterade. Fler och fler människor använder Discord som en videokonferensapp, för att vara värd för möten och diskussioner om en mängd olika ämnen, från livsstil till politisk debatt.

Med ett så varierat utbud av ämnen kanske du vill särskilja dina sociala identiteter. Att ändra ditt smeknamn på Discord kan hjälpa dig att presentera dig själv på icke-identiska sätt för olika grupper av människor. Lär dig hur du ändrar ditt smeknamn på en Discord-server och hur du håller dina många Discord-identiteter åtskilda.

Kan du ändra ditt namn på Discord?

Som alla andra appar låter Discord dig ändra ditt namn på flera sätt.

Du kan ändra din Smeknamn på en enda server. Det här alternativet låter dig behålla separata profiler på olika servrar. På så sätt kan du ha ett lekfullt smeknamn på en server med dina nära vänner, ett mer seriöst smeknamn på en server med arbetsrelaterade diskussioner och ett igenkännbart namn på en spelserver.

Du kan också ändra din Användarnamn på Discord. Det kommer att ändra namnet som används för alla servrar. Denna åtgärd kommer att ha en större inverkan på din Discord-identitet, eftersom förändringen kommer att påverka alla servrar som du är en del av på en gång. Nu när du vet skillnaden är det dags att lära dig hur du ändrar ditt smeknamn och ditt användarnamn på Discord.

Hur man ändrar ditt smeknamn på en Discord-server

Använd den här metoden om allt du letar efter är att ändra hur ditt namn visas på en enda server. För att ändra ditt smeknamn på en Discord-server, följ stegen nedan.

 1. Öppna Discord i din webbläsare, på din dator eller smartphone och logga in på ditt konto.
 2. Välj den server där du vill ändra ditt smeknamn.

 1. Öppna rullgardinsmenyn på serverns sidofält till vänster. På skrivbordet visas det som en nedrullningsbar pil, och på mobilen är det tre vertikala punkter eller en ellips.

 1. Välj Byt smeknamn.

 1. Skriv det nya smeknamnet och välj Spara.

Ditt konto kommer nu att visas på den valda servern med ett nytt smeknamn. Ditt gamla smeknamn kommer fortfarande att visas på andra servrar som du har gått med tidigare. Om du vill ändra ditt smeknamn på en annan server måste du upprepa hela processen på varje server.

Det finns ett snabbare sätt att ändra ditt smeknamn på en vald server via den offentliga chatten. Du kan skriva in /nick kommandot till serverns chatt följt av ditt nya smeknamn och det kommer att ändra ditt namn på servern. Tänk på att alla på servern kommer att kunna se detta.

Hur du återställer ditt smeknamn

Efter att du har ändrat ditt smeknamn på en server kan du alltid återställa det till originalet. För att göra det, välj servern och öppna rullgardinsmenyn. Följ sedan stigen Byt smeknamn > Återställ smeknamn. Välj Spara att bekräfta. Ditt smeknamn har nu återställts till det ursprungliga.

Instruktionerna för att ändra ditt smeknamn på en Discord-server är desamma för alla enheter, oavsett om det är en dator eller en smartphone som du använder.

Hur du ändrar ditt användarnamn på Discord

Om du planerar en större omprofilering än att bara ändra hur ditt namn visas på bara en server, har Discord en annan metod som du kan använda. Istället för att ändra ditt smeknamn på varje Discord-server en efter en, kan du ändra ditt användarnamn på alla Discord-servrar samtidigt. För att ändra ditt användarnamn på alla Discord-servrar, följ stegen nedan.

 1. Öppna Discord i din webbläsare, på din dator eller smartphone och logga in på ditt konto.
 2. Välj Användarinställningar finns bredvid ditt användarnamn längst ner i appen. På mobilen är det ikonen som finns i det nedre högra hörnet av skärmen.

 1. Följ stigen Mitt konto > Användarnamn > Redigera.

 1. I den Ändra ditt användarnamn fönster, ange din nya Användarnamn och nuvarande lösenord. Välj Gjort att bekräfta.

Ditt konto kommer nu att ha ett nytt användarnamn på alla Discord-servrar. Du kan ändra både ditt smeknamn och ditt användarnamn så många gånger du vill.

Hur du anpassar din Discord-upplevelse ytterligare

Många användare väljer Discord framför andra distanstjänster tack vare appens anpassningsförmåga. Förutom att anpassa hur du visas på olika servrar på Discord, kan du skapa och anpassa din egen server. Du kan lägga till en bot för att spela musik på din server, eller en speciell bot som hjälper dig att skapa memes och ha kul med dina vänner på servern.

Har du testat att ändra ditt smeknamn eller användarnamn på Discord tidigare? Vilka andra roliga anpassningsknep som fungerar på Discord känner du till? Dela dina erfarenheter i kommentarsfältet nedan.