Hur du ändrar ditt PSN-namn med eller utan generator

april 2019(april 2019) Sony äntligen gjorde vad den lovade att göra i flera år – att låta spelare ändra sina användarnamn i en onlinetjänst PlayStation Network.

PlayStation Network grundades 2006 och hade en stor inverkan på två stora Sony-konsoler vid den tiden: Playstation 3 och Playstation portabel . PlayStation Network inkluderar nu en onlinemarknadsplats, prenumerationstjänst(prenumerationstjänst) för spel och sociala funktioner, streaming av film(streaming av film) och mycket mer.

Alla dessa obekväma namn vi hittade på som barn borde inte längre förfölja oss för alltid. Så här ändrar du din namn på PSN(PSN-namn) , och vi ska också titta på några intressanta användarnamnsgeneratorer PlayStation Network för er som är mindre resursstarka.

Så här ändrar du ditt PSN-namn(Hur du ändrar ditt PSN-namn)

Du kan ändra ditt användarnamn PlayStation Network en gång gratis och sedan antingen för $9,99 om du inte är medlem PlayStation Plus eller för $4,99 om du är en.

Efter att du ändrat din namn på PSN(PSN-namn), kan ditt gamla namn visas bredvid ditt namn på PS4 och online i 30 dagar och bara dina vänner kommer att se det.

Det är viktigt att veta att du ändrar ditt användarnamn PlayStation Network(PlayStation Network är inte) inte en perfekt process. Även om alla spel som utvecklats efter den här funktionen är helt kompatibla med ID-ändringar, kommer du att hitta problem med många äldre spel. På Playstation 3 och PlayStation Vita spel och appar stöder inte den här funktionen alls.

Lista över spel för Playstation 4 som har testats för kompatibilitet med den här funktionen, och några av de vanligare problemen du kan stöta på på grund av namnändringar finns på den officiella PlayStation-webbplatsen.

Om du upplever problem med spelet kan du återgå till något av dina tidigare namn genom att kontakta PlayStation Support (kontakta PlayStations supportteam) .

Så här ändrar du ditt PSN-namn på PlayStation 4(Hur man ändrar ditt PSN-namn på Playstation 4)

Om du vill ändra ditt användarnamn PlayStation Network genom att använda PlayStation 4-konsoler(PlayStation 4), välj ” inställningar(Inställningar) » > “Kontrollera(Kontohantering) konto» > “Kontoinformation”(Kontoinformation) > ” Profil(Profil) » > « Online ID(Online-ID) » .

Här kan du ange ett nytt ID. På nästa skärm kan du välja om du vill visa ditt gamla PlayStation-användarnamn nätverk bredvid en ny som kommer att vara giltig i 30 dagar.

Om du bekräftar ditt val kommer du antingen att bli ombedd att betala det nödvändiga beloppet om du inte byter legitimation för första gången, eller så kommer du att informeras om att byte av ditt namn(namnändring) är gratis.

När du är klar kommer du att avsluta PlayStation Network och du kommer att uppmanas att logga in igen med ditt nya användarnamn.

Hur du ändrar ditt PSN-namn på PC(Hur man ändrar ditt PSN-namn på PC)

För att ändra din PlayStation Network användarnamn(PlayStation Network-användarnamn) på Internet måste du komma åt avsnittet PlayStation Network Account Management på Sonys webbplats.

Klicka här menyn ” (menyalternativ)PSN-profil(PSN-profil) » till vänster. På den här sidan mest översta fältet(översta fältet) kommer att vara nätverks ID(online-ID) . Klicka på knappen Förändra(Redigera)” till höger om den och du kommer att kunna ändra din information efter att ha accepterat två bekräftelsefönster som ger information om riskerna med att ändra ditt ID.

I nästa fönster kommer du att kunna ange ett nytt online-ID och kontrollera dess tillgänglighet (med hjälp av ” Kontrollera tillgänglighet”). (Kontrollera tillgänglighet) När du har bestämt dig för en som du gillar och är tillgänglig kan du bekräfta den.

Det kan du också se Sony erbjuder flera alternativ för namnen i skärmdumpen ovan, men de är inte de bästa.

Låt oss ta en titt på några användarnamnsgeneratorer PlayStation Network för att hjälpa dig välja en ny identitet.

Så här använder du PlayStation Network-användarnamnsgeneratorn(Hur man använder en PlayStation Network Username Generator)

PSN-namngeneratorer(PSN-namn) har funnits i decennier så människor kan snabbt komma på ett användarnamn när de antingen har det svårt eller inte har tid över.

De flesta användarnamnsgeneratorer är specifikt inriktade på en specifik nisch eller ämne(nisch eller tema), till exempel fantasi eller “Herre(fantasy eller Lord) ringer »(Ringar) .

Vi har dock hittat flera användarnamnsgeneratorer som annonserats specifikt för PlayStation Network . Av dessa har vi valt ut två som vi anser vara mest användbara.

SpinXO

SpinXO – den bästa universella generatorn PSN-namn(PSN-namn) . Detta ger dig möjlighet att ställa in ursprungliga namn(frönamn) , intressen, viktiga ord, favoritsiffror eller bokstäver och mer som kommer att användas för att skapa en lista med 30 namn som du kan välja mellan. Om du inte gillar det kan du vrida ännu mer.

En av de trevligaste funktionerna på den här webbplatsen är möjligheten att klicka på något av dessa namn för att omedelbart se om det är tillgängligt i PSN (eller flera andra webbplatser).

coolgenerator.com

coolgenerator.com inte lika pålitlig som SpinXO men det är inte nödvändigtvis en dålig sak. PSN-namngenerator (PSN-namn)coolgenerator.com frågar efter ett namn eller sak,(namn eller sak) som du gillar, och längden, och baserat på det skapar en lista med användarnamn. Du kan till och med lämna dessa fält tomma för att skapa en rent slumpmässig lista med användarnamn.

Som du kan se från listan med namn ovan stämmer det krav på karaktär och längd(krav för karaktär och längd) för att ändra din PSN användarnamn(PSN-användarnamn), alltså namngenerator,(namngenerator) designad speciellt för PSN mycket bättre än något mer generiskt. coolgenerator.com hjälper om du tycker att SpinXO kräver för mycket användarinmatning(användarinmatning) .

Om du känner till några andra anmärkningsvärda användarnamnsgeneratorer PlayStation Network, dela med sig(dela gärna) dem med oss ​​i kommentarsfältet nedan.

I april 2019 gjorde Sony äntligen något som de lovade att det skulle göra i flera år – tillåt spelare att ändra sina användarnamn på sin PlayStation Network-onlinetjänst.

PlayStation Network grundades 2006 och hade en stor inverkan på Sonys två stora konsoler vid den tiden: PlayStation 3 och PlayStation Portable. PlayStation Network inkluderar nu en onlinemarknadsplats, en prenumerationstjänst för spel och sociala funktioner, filmströmning och mycket mer.

Alla de där pinsamma namnen vi kom på som barn behöver inte längre följa med oss ​​för alltid. Så här ändrar du ditt PSN-namn, och vi kommer också att utforska några intressanta PlayStation Network-användarnamnsgeneratorer för dig som är lite mindre kreativ.

Så här ändrar du ditt PSN-namn

Du kan ändra ditt PlayStation Network-användarnamn en gång gratis och efter det för antingen $9,99 om du inte är medlem i PlayStation Plus, eller $4,99 om du är det.

När du har ändrat ditt PSN-namn kan ditt gamla namn eventuellt visas bredvid ditt namn på PS4 och webben i 30 dagar, vilket bara är synligt för dina vänner.

Det är viktigt att veta att det inte är en perfekt process att ändra ditt användarnamn på PlayStation Network. Även om alla spel som har utvecklats efter den här funktionen är helt kompatibla med ID-ändringar, kommer du att hitta problem i många äldre spel. På PlayStation 3 och PlayStation Vita stöder spel och appar inte den här funktionen alls.

En lista över PlayStation 4-spel som har testats för kompatibilitet med den här funktionen, och några av de vanligaste problemen du kan uppleva på grund av att du byter namn, finns på den officiella PlayStation-webbplatsen.

Om du upplever problem med spelbrytande, kan du återgå till något av dina tidigare namn genom att kontakta PlayStations supportteam.

Så här ändrar du ditt PSN-namn på PlayStation 4

Om du vill ändra ditt PlayStation Network-användarnamn med en PlayStation 4-konsol, navigera till inställningar > Kontohantering > Kontoinformation > Profil > Online ID.

Här kan du skriva in ett nytt ID. På nästa skärm kan du välja om du vill visa ditt gamla PlayStation Network-användarnamn bredvid ditt nya, vilket varar i 30 dagar.

Om du bekräftar ditt val kommer du antingen att uppmana dig att betala det nödvändiga beloppet, om det inte är första gången du ändrar ditt ID, eller så kommer du att informeras om att ditt förnamnsbyte är gratis.

När du är klar kommer du att loggas ut från PlayStation Network och bli ombedd att logga in igen med ditt nya användarnamn.

Så här ändrar du ditt PSN-namn på PC

För att ändra ditt PlayStation Network-användarnamn på webben måste du komma åt avsnittet PlayStation Network Account Management på Sonys webbplats.

Här, klicka på PSN-profil menyalternativet till vänster. På den här sidan kommer det översta fältet att vara Online ID. Klicka på Redigera knappen till höger om den och du kan ändra din information efter att ha accepterat två bekräftelsefönster som ger information om riskerna med att ändra ditt ID.

I nästa fönster kan du skriva in ditt nya online-ID och kontrollera dess tillgänglighet (med hjälp av Kontrollera tillgänglighet knapp). När du har bestämt dig för en du gillar och är tillgänglig kan du bekräfta den.

Du kan också se att Sony erbjuder några namnförslag i skärmdumpen ovan, men de är inte de bästa.

Låt oss titta på några användarnamnsgeneratorer för PlayStation Network för att hjälpa dig välja din helt nya identitet.

Hur man använder en PlayStation Network Username Generator

PSN-namngeneratorer har funnits i decennier som ett sätt för människor att snabbt komma på ett användarnamn när de antingen är i ett problem eller inte har någon tid över.

De flesta användarnamnsgeneratorer vänder sig specifikt till en viss nisch eller tema, som fantasy eller Sagan om ringen.

Det finns dock några användarnamnsgeneratorer vi har hittat som annonseras specifikt för PlayStation Network. Av dem har vi valt två som vi tycker är mest användbara.

SpinXO

SpinXO är den bästa all-around PSN-namngeneratorn. Det ger dig möjlighet att ställa in ett frönamn, intressen, viktiga ord, favoritsiffror eller bokstäver och mer, som den kommer att använda för att skapa en lista med 30 namn som du kan välja mellan. Om du inte gillar dem kan du snurra ännu mer.

En av de trevligaste funktionerna på den här webbplatsen är möjligheten att klicka på något av dessa namn för att direkt se om det är tillgängligt på PSN (eller flera andra webbplatser).

coolgenerator.com

CoolGenerator.com är inte lika robust som SpinXO, men det är inte nödvändigtvis en dålig sak. CoolGenerator.coms PSN-namngenerator frågar efter ett namn eller en sak du gillar, och längd, och från dessa genererar den en lista med användarnamn. Du kan till och med lämna dessa fält tomma för att skapa en rent slumpmässig lista med användarnamn.

Som du kan se från listan med namn ovan faller det inom tecken- och längdkraven för att ändra ditt PSN-användarnamn, vilket är anledningen till att en namngenerator designad speciellt för PSN är mycket bättre än något mer allsidigt. CoolGenerator.com gör susen om du känner att SpinXO kräver för mycket användarinmatning.

Om du känner till några andra anmärkningsvärda PlayStation Network-användarnamnsgeneratorer, vänligen dela dem med oss ​​i kommentarsavsnittet nedan.