Hur du ändrar ditt Instagram-namn och vad som händer när det gör det

de Användarnamn är en relevant punkt när skapa ett konto på vilken socialt nätverk, vare sig det är Facebook, Instagram, Twitter eller TiktoK. Detta kommer att hjälpa dig att ha en viss auktoritet inför allmänheten, särskilt när du använder någon av dessa plattformar för företag.

Helst kan namnet identifiera dig så tydligt som möjligt. Och även om vi vet att vi ibland rycks med av det första som kommer att tänka på, till och med går så långt som att blanda ord med siffror utan koherens; Det bästa man kan göra är identifiera ditt varumärkeav definiera dina mål och D’ lära känna dina prenumeranter.

Om du har tagit beslutet att förvandla dina nätverk och ge det en nystart, kommer du förmodligen att börja med Instagram. Denna applikation har sedan lanseringen 2010 orsakat uppståndelse på grund av sin flera funktionerpå den tiden var vi kanske lite unga och inte alls visionära, så namnet som vårt konto har nu är inte det som anges.

Av denna anledning kommer vi den här gången att visa dig stegen att följa ändra ditt instagramnamn till någon annan och vad som händer efter att du ändrat det.

Krav för att ändra ditt Instagram-namn

Instagram, det finns två typer av substantiv som identifieras som “Namn” och “Användarnamn”. Den första hänvisar till namnet som kommer att visas var som helst och har få begränsningar, eftersom det är möjligt att ändra det eller ange vilket smeknamn som helst så att dina vänner kan identifiera dig snabbt.

Det enda sättet att ändra ditt användarnamn på Instagram är att uppfylla kraven

Det viktigaste är dock “Användarnamn”Den som är åtföljs av ett @ i början och genom vilka dina vänner kommer att kunna hitta dig på plattformen. I det här fallet måste du vara mer försiktig och följa föreskrifterna. Om du vill ändra ditt användarnamn på Instagram, det det är nödvändigt att ta hänsyn till följande krav:

 • Använd det namn som folk känner dig under (fullständigt namn eller professionellt smeknamn)
 • Du kan åtminstone ändra namnet två gånger inom 14 dagar.
 • Plats mindre än 30 tecken.
 • Det kan bara innehålla bokstäver, siffror, punkter och understreck.
 • Undvik att använda ett språk och utrymmen olämplig.

Så här ändrar du ditt namn från Instagram-appen

När du har övervägt krav för att byta namn på instagramhär är stegen att följa för att göra det från mobiltelefoner, både Android och iOS.

 • Starta appen Instagram från vilken mobil enhet som helst.
 • Tryck på ikonen med din profilbild längst ner till höger.

Gå in i Instagram-appen och gå till din profildel

 • Tryck nu på Knappen “Redigera profil”..
 • Du kommer att se flera fält att fylla i. Tryck bara där det står “Användarnamn” och skriv den nya användaren.
 • Slutligen, tryck på blå bock för att spara ändringar. Du måste vänta några sekunder för att systemet ska godkänna ändringen.

Gå till “Redigera profil”-delen och skriv ett nytt användarnamn

Det bör noteras att om det nya användarnamnet bryter mot reglerna eller inte är tillgängligt, kommer en röd skylt att visas som varnar att: “Namnet är inte tillgängligt. Fortsätt att experimentera och prova några kombinationer tills du hittar rätt.

Hur man ändrar ditt namn från en dator

Instagram är det inte inte bara tillgänglig för din smartphone, utan du kan också använda den från din dator. Om du inte har din mobila enhet till hands och vill ändra någon annans namn direkt så länge, gör följande:

 • Logga in Instagram från din dator.
 • Klicka på profilbild i det övre fältet på skärmen.
 • Det kommer att visa en meny med tre alternativ. Klicka på “Profil”.

På så sätt kan du ändra användarnamn på PC

 • Klicka sedan på knappen “Ändra profilen”.
 • Ange det nya användarnamnet i motsvarande fält och klicka på ” Att skicka “.

I alternativet “Redigera profil” fyll i fältet “Användarnamn” och sedan “Skicka” för att slutföra åtgärden

Vad händer efter namnbytet?

När du ändra användarnamn, du kommer omedelbart att se resultatet på ditt konto Instagram. Den enda nackdelen är att när ändringen är godkänd kommer den tidigare användaren att vara gratis för alla andra medlemmar.

Om du av någon anledning vill ignorera ändringar och fortsätt att använda ditt gamla namndet är troligt att någon annan tog det.

Om du byter namn på Instagram bör du överväga alla konsekvenser

Andra saker som händer när man modifierar är det länken eller webbadressen kommer att ändras. Därför, om du har lagt till den på någon webbportal eller onlineplattform, måste du ändra den till den nya, annars kommer att kasta ett “ERROR” till alla som försöker komma in på sidan.

Du kommer att gilla också | Hur man går in i Instagrams hemliga meny och ändrar appikonen

Den goda nyheten är att du kommer att fortsätta att behålla samma antal prenumeranter; Men du kommer att behöva informera din publik om förändringen, eftersom det kan vara förvirrande de första dagarna.

Kan jag få tillbaka mitt gamla namn?

Instagram namn

När vi pratar om “Instagram namn” om det är möjligt att ändra det utan så många restriktioner. Eftersom det är ett namn eller smeknamn som skapats för att visa dina följare, är det möjligt att ändra det så många gånger du vill, oavsett om det upprepas eller inte.

Instagram användarnamn

För sin del, när vi hänvisar till “Instagram användarnamn” är mer komplicerat. Som vi förklarade tidigare, när ändringen har gjorts två gånger måste du vänta minst 14 dagar att placera en annan.

Och om du vill återställa ditt gamla namnhar plattformen implementerat en ny “lås” på användarens konto i fjorton dagar för att förhindra att en bot stjäl ditt gamla namn under viloperioden.

Denna lösning upptäcktes av Reverse Engineering-specialisten, Jane Manchun Wong, som genom ett uttalande på Twitter försäkrar att: ” Detta är slutet på bots för infångning av användarnamn.

Varför låter Instagram mig inte byta namn?

 • En av anledningarna till att det sociala nätverket inte tillåter namnändringar är på grund av ingen respekt från krav ovannämnda. Vi rekommenderar att du dubbelkollar tecknen, minsta antal ord och givetvis att användaren är tillgänglig.

Om plattformen av någon anledning inte tillåter dig att göra ändringen är detta lösningen

 • Om du försöker placera din gamla användare efter att ha överskridit de 14 dagars vilotid är det mycket troligt att någon annan har tagit den. Därför kommer plattformen inte att låta dig göra ändringarna och du kommer att göra det förlorat ditt användarnamn för alltid.
 • Om du fortsätter att testa med olika användare och det tillåter dig inte fortfarande inget namnbyteär det dags att starta om datorn och försöka igen senare.

Bild | Unsplash I, Unsplash II

Relaterade Artiklar

Back to top button