Hur du ändrar din profilbakgrund på Steam

Gå till profiler för andra användare Ånga , kanske du märker att några av dem har unika bakgrundsbilder. Det går inte att ladda upp någon bild som bakgrund i Ånga eftersom det finns ett specifikt sätt att skaffa och använda dem, och bara vissa val att välja mellan.

Först behöver du Steam-poäng . Detta är vad du kan använda för att köpa bakgrunder. Du kan sedan välja en av de tillgängliga bakgrunderna i Steam Point Store,(Steam Point shop) för att lägga till den i din profil.

Nedan hittar du en detaljerad beskrivning av hur du får Steam-poäng(Steam Points) för bakgrunder, hur man köper dem och hur man ställer in dem i din profil.

Få Steam-poäng för din bakgrund(Få Steam-poäng för din bakgrund)

Det viktigaste sättet att få Steam-poäng(Steam Points) att använda i butiken är att köpa tv-spel. För varje dollar som spenderas på Ånga du får 100 Steam-poäng(SteamPoints) . Som referens kostar en vanlig animerad bakgrund 2000 poäng, medan en icke-animerad bakgrund kostar 500.

Så, om du tenderar att spela spel regelbundet Ånga , bör du ha tillräckligt med poäng för en bra bakgrund. Om du inte har köpt några spel än Ånga eller redan har använt sina glasögon Ånga kan du antingen köpa fler spel eller bidra till Steam-gemenskap(Steam-community) genom att ladda upp en skärmdump, recension, video, manual, etc.

När du bidrar till en gemenskap är det möjligt att någon kan ge dig en belöning som översätts till poäng för dig. Antalet poäng kommer att variera beroende på användarens belöning. Detta är dock inte ett säkert sätt att tjäna poäng snabbt, så det är bäst att hålla sig till att köpa spel med poäng.

Köper din Steam-profilbakgrund(Köpa din Steam-profilbakgrund)

Gå till ” Göra(Store)” på Steam och välj ” Glasögonaffär»(Points Shop) i rullgardinsmenyn för att gå till butiken ” Glasögonaffär»(Points Shop) .

På vänster sidofält under ” Profilelement(Profilobjekt) » hittar du bakgrunder(Bakgrunder) . Välj detta för att se tillgängliga bakgrunder. Du kan välja mellan animerade profilbakgrunder, animerade minibakgrunder eller stillbildsbakgrunder.

Så här köper du en bakgrund:

  1. Klick(Klicka) på den du vill ha och klicka sedan på ” Poäng(Poäng)” längst ner, som visar priset.

  1. Du kommer att få ett meddelande om att du har 1 ny vara i ditt lager.

Du kan se din bakgrund genom att gå till din inventering och välja den. Om du har många föremål i ditt lager, leta efter en bakgrundshistoria. Du kan också se den i full storlek härifrån.

Hur man ställer in en ny profilbakgrund(Hur man ställer in en ny profilbakgrund)

Nu när du har köpt din bakgrund behöver du fortfarande ställa in den som aktiv profilbakgrund(profilbakgrund) för att visa det. Du kan göra detta i dina profilinställningar.

  1. I det övre högra hörnet Ånga Tryck ditt kontonamn(kontonamn) . Klick(Klick) ” Visa min profil(Visa min profil) ” .

2. Din profilsida öppnas. Under din Ångnivå(Steam Level) klicka “Redigera profil(Redigera profil) ” .

3. Välj i det vänstra sidofältet Profil bakgrund(Profilbakgrund) .

4. Längst ner på sidan ser du din samling av profilbakgrunder. Välj den du vill använda så visas den i förhandsgranskningen visning(kommer att visa).

5. Du kan välja bakgrunden som ska visas i full storlek eller bakgrundens ursprungliga storlek.

6. När din bakgrund ser ut som du vill, välj Spara(Spara) längst ner.

Nu kan du se din profil igen och se din nya bakgrund i aktion. Du kan alltid ändra din bakgrund igen om du vill.

Hur man ställer in miniprofilens bakgrund(Hur man ställer in en miniprofilbakgrund)

Bakgrund mini – profil(miniprofilbakgrund) visas när folk håller muspekaren över din Steam-konto(Steam-konto) i din vänlista. Du kan också köpa dem från Steam Points-butiken och de kostar lika mycket som animerade fullständiga bakgrunder.

När du har köpt en kan du anpassa den i din mini profil(miniprofil):

  1. Följ steg 1 och 2 ovan.
  2. I det vänstra sidofältet väljer du ” Mini profil(Miniprofil) » .

3. Du kommer att se ditt val mini(miniprofil) – profilbakgrunder längst ner. Välj en för att se den i förhandsgranskning.

4. Efter att du har valt en bakgrund mini profil(miniprofil) du vill ha, klicka på ” Spara(Spara)” längst ner på sidan.

Nu dina vänner spelare på Steam(Steam-spelare) kommer att kunna se din miniprofilbakgrundsbild när de håller muspekaren över din profil.

Ändra Steam-profilbakgrund för skojs skull(Ändra Steam-profilbakgrund för skojs skull)

Ändra din bakgrund ångprofil,(Steam-profil) för att ha roligare att installera Steam-skins. Du kan välja från en mängd olika bakgrunder som representerar några av dina favoritspel. Håll koll på dina poäng för att få en av dessa unika bakgrunder. Genom att följa instruktionerna ovan kan du visa dem för alla som tittar på din profil.

När du går in på andra Steam-användares profiler kanske du märker att vissa har unika bakgrundsbilder. Det finns inte ett sätt att ladda upp vilken bild som helst som bakgrund på Steam, eftersom det finns ett specifikt sätt att skaffa och använda dem och bara ett specifikt urval att välja mellan.

Först måste du ha Steam-poäng. Det här är vad du kan använda för att köpa dina bakgrunder. Du kan sedan välja från de tillgängliga bakgrunderna i Steam Point-butiken att lägga till i din profil.

Nedan hittar du en detaljerad beskrivning av hur du får Steam-poäng för bakgrunder, hur du köper dem och hur du ställer in dem på din profil.

Få Steam-poäng för din bakgrund

Det huvudsakliga sättet att få Steam-poäng för användning i butiken är genom att köpa tv-spel. För varje dollar du spenderar på Steam får du 100 Steam-poäng. Som referens kostar en typisk animerad bakgrund 2 000 poäng, medan en icke-animerad vanligtvis kostar 500.

Så om du brukar spela Steam-spel regelbundet bör du ha tillräckligt med poäng för en bra bakgrund. Om du inte har köpt några spel på Steam eller redan använt dina Steam-poäng kan du antingen köpa fler spel eller bidra till Steam-communityt genom att ladda upp en skärmdump, recension, video, guide, etc.

När du bidrar till gemenskapen är det möjligt att någon kan ge dig en utmärkelse, vilket översätts till poäng för dig. Antalet poäng kommer att variera beroende på användarens utmärkelse. Detta är dock inte ett säkert sätt att få poäng snabbt, så det är bäst att hålla sig till att köpa spel för poäng.

Köpa din Steam-profilbakgrund

Navigera till Lagra fliken på Steam och välj Point Shop i rullgardinsmenyn för att gå till Points Shop.

På den vänstra sidofältet, under Profilobjekt avsnitt, hittar du Bakgrunder. Välj detta för att titta på tillgängliga bakgrunder. Du kan välja mellan animerade profilbakgrunder, minianimerade bakgrunder eller stillbildsbakgrunder.

Så här köper du en bakgrund:

  1. Klicka på den du vill ha och välj sedan poäng knappen längst ner som talar om priset.

  1. Du kommer att få ett meddelande om att du har 1 ny vara i ditt lager.

Du kan se din bakgrund genom att gå till din inventering och välja den. Om du har många föremål i ditt lager, sök efter bakgrunden. Du kan välja att se den i full storlek härifrån också.

Hur man ställer in en ny profilbakgrund

Nu när du har köpt din bakgrund måste du fortfarande ställa in den som din aktiva profilbakgrund för att den ska dyka upp. Du kan göra detta från dina profilinställningar.

  1. Klicka på ditt kontonamn i det övre högra hörnet av Steam. Klicka på Visa min profil.

2. Din profilsida kommer upp. Klicka på under din Steam-nivå Redigera profil.

3. Välj i det vänstra sidofältet profilbakgrund.

4. Längst ned på sidan ser du din samling av profilbakgrunder. Välj den du vill använda så visas den i förhandsgranskningen.

5. Du kan välja bakgrunden som ska visas i full storlek eller bakgrundens originalstorlek.

6. När din bakgrund ser ut som du vill ha den väljer du Spara allra längst ner.

Du kan nu se din profil igen och se din nya bakgrund i aktion. Du kan alltid ändra din bakgrund igen om du vill.

Hur man ställer in en miniprofilbakgrund

Miniprofilens bakgrund är vad som visas när folk håller muspekaren över ditt Steam-konto i sina vänners lista. Du kan köpa dessa i Steam Points-butiken också, och de kostar lika mycket som animerade fullständiga bakgrunder.

När du har köpt en kan du ställa in den på din miniprofil:

  1. Följ steg 1 och 2 ovan.
  2. Välj i det vänstra sidofältet Miniprofil.

3. Du kommer att se ditt urval av miniprofilbakgrunder nära botten. Välj en för att se den i förhandsgranskningen.

4. När du har valt den miniprofilbakgrund du vill ha klickar du på Spara knappen längst ner på sidan.

Nu kommer dina Steam-gamervänner att kunna se din miniprofilbakgrundsbild när de håller muspekaren över din profil.

Ändra Steam-profilbakgrund för skojs skull

Ändra din Steam-profilbakgrund för att få en roligare upplevelse tillsammans med att installera Steam-skins. Du kan välja mellan massor av bakgrunder som representerar några av dina favoritspel. Håll ett öga på dina samlade poäng redan för att få en av dessa unika bakgrunder. Genom att följa stegen ovan kan du visa upp dem för alla som tittar på din profil.

Relaterade Artiklar

Back to top button