Hur du aktiverar mörkt läge i OneNote-appen för iPhone eller iPad

Dark Mode släppt(Mörkt läge) för En anteckningiOS . Det låter användaren ändra utseendet på applikationsgränssnittselement från ljust till mörkt. Detta förbättrar läsbarheten i svagt ljus. Om du är intresserad av att byta till det här läget, här är en guide som förklarar hur du aktiverar mörkt läge i OneNote(Mörkt läge i OneNote) för iOS.

RÅD(DRICKS) . Det här inlägget visar hur du aktiverar eller inaktiverar mörkt läge i OneNote eller Outlook (aktiverar eller inaktiverar mörkt läge i OneNote eller Outlook).

Sätta på mörkt läge(Mörkt läge) En anteckning för iPhone eller iPad

Ganska användbar funktion. mörkt läge(Dark Mode) är att det är bekvämt för ögonen och hjälper till att fokusera på arbetet. Att slå på mörkt läge(Mörkt läge) En anteckning för iPhone eller iPad:

 1. Lås upp din iPhone eller iPad
 2. Gå till Inställningar
 3. Hitta utseendet
 4. Välj Mörk.

Det är viktigt att notera det läge(Läge) ändrar inte bara sidegenskaper En anteckning , men bara hur de visas på skärmen, inklusive textfärger, textmarkeringar, penndrag och tabellceller. Låt oss titta på proceduren lite mer i detalj.

Avblockera(Lås upp) iOS-enhet (iPhone eller iPad) och gå till ” inställningar(inställningar)”.

Välj ett avsnitt ” Display och ljusstyrka(Display & Ljusstyrka)”.

I avsnittet Utseende hittar du två alternativ:

 • Ljus färgad
 • Mörk

Välj alternativet ” Mörk(Mörkt)” för att aktivera mörkt läge.

Du kan också anpassa ” Mörkt läge(Mörkt läge) » för att slå på automatiskt vid solnedgången eller vid en angiven tid. För att göra detta, följ proceduren ovan, men välj alternativet Automatisk under Skärm och ljusstyrka(Display & Ljusstyrka)”. Klicka sedan ” Ytterligare(Nästa)” och välj ” alternativ(Alternativ)” för att ställa in önskat schema för mörkt läge(Mörkt läge) .

Som ett alternativ till ovanstående metod kan du använda Kontrollcenter(Control Center) på din iPhone för att snabbt slå på eller av den mörkt läge(Mörkt läge) när som helst. Om du har en iPhone X eller senare sveper du nedåt från det övre högra hörnet på din iPhone och trycker sedan på och håller ned kontrollfältet för ljusstyrka i en sekund.

Omedelbart längst ner på ljusstyrkekontrollen hittar du tre alternativ,

 • Mörkt läge av
 • Nattskift
 • sann ton

Bara(Helt enkelt) tryck på cirkeln “Mörkt läge” för att aktivera det här alternativet.

Nu när du öppnar OneNote på din iPhone dyker den upp i mörkt läge(Mörkt läge) .

Observera att för att aktivera eller funktion av (Av)DarkMode på iOS måste din iPhone köra iOS 13 eller senare.

Jag hoppas att det hjälper!

Mörkt läge för En anteckningiOS har rullats ut. Det låter en användare ändra utseendet på appens gränssnittselement från ljust till mörkt. Detta förbättrar läsbarheten i miljöer med svagt ljus. Om du är intresserad av att byta till det här läget, här är en handledning som förklarar hur du aktiverar Mörkt läge i OneNote för iOS.

DRICKS: Det här inlägget visar hur du aktiverar eller inaktiverar mörkt läge i OneNote eller Outlook.

Aktivera mörkt läge i OneNote för iPhone eller iPad

En ganska användbar funktion om mörkt läge är att det är lätt för dina ögon och hjälper dig att fokusera på ditt arbete. Så här aktiverar du mörkt läge i OneNote för iPhone eller iPad:

 1. Lås upp din iPhone eller iPad
 2. Gå till Inställningar
 3. Lokalisera utseende
 4. Välj mörkt.

Det är viktigt att notera att läget inte bara ändrar egenskaperna för OneNote-sidorna utan bara hur saker visas på skärmen, inklusive textfärger, textmarkeringar, bläckdrag och tabellceller. Låt oss se proceduren lite mer i detalj.

Lås upp din iOS-enhet (iPhone eller iPad) och gå till ”.

Välj ” avsnitt.

Mörkt läge för OneNote

Under avsnittet “Utseende” hittar du två alternativ,

Välj alternativet ” för att aktivera mörkt läge.

Du kan också ställa in ” för att slås på automatiskt vid solnedgången eller vid en viss tidpunkt. För detta, följ proceduren enligt beskrivningen ovan men välj alternativet ‘Automatisk’ under ”. Tryck sedan på ” och välj ” för att ställa in ditt föredragna schema för mörkt läge.

Som ett alternativ till metoden ovan kan du använda din iPhones kontrollcenter för att snabbt slå på eller av mörkt läge när som helst. Om du äger en iPhone X eller senare drar du nedåt från det övre högra hörnet på din iPhone och trycker sedan på och håller ned kontrollfältet för ljusstyrka i en sekund.

Omedelbart, längst ner på ljusstyrkekontrollen, hittar du tre alternativ,

 • Mörkt läge av
 • nattskift
 • sann ton

Tryck bara på cirkeln “Mörkt läge” för att aktivera alternativet.

Nu, när du öppnar OneNote på din iPhone, kommer den att visas i mörkt läge.

Observera att för att aktivera DarkMode-funktionen i iOS, På eller Av, måste din iPhone köra iOS 13 eller senare.

Relaterade Artiklar

Back to top button