Hur döljer man enkelt gilla- eller ogilla-markeringar av en video på YouTube?

Visste du att du kan dölja vad du gillar eller ogillar på en video YouTube på från någon av dina videor? Vi visar dig hur i denna enkla guide.

På samma sätt som av ha och få fler likes och reaktioner eller också från ta reda på vem som bokmärkte mina tweets rykte på YouTube är värdefullt och värdefullt.

När du är ansluten till YouTube finns det uppe till höger din kanals logotyp i sidfönstret. Genom att välja det här alternativet kommer du att kunna komma åt YouTubeStudio .

Från detta alternativ kan du utföra många inställningar för dina YouTube-videor, så fortsätt läsa för att lära dig hur du döljer gillar eller ogillar en video på YouTube.

Dölj gilla- eller ogilla-markeringar av dina videor

Dölj gillar eller ogillar YouTube-video är ganska enkel, även om det är ett enkelt alternativ att hoppa över om du inte funderar på att använda den.

Detta är också ett alternativ för varje video, så om du vill redigera inställningar av alla videor på din kanal kommer du att vara där ett tag.

  • För att börja måste du se till att du är det inloggad på YouTube-användare var videorna du vill konfigurera finns.

Av uppenbara skäl kan du inte dölja “gilla” och “ogilla” konton för en video som inte är din . Därifrån har du två alternativ.

Första alternativet: redigera videon

  • Navigera till videon du vill redigera. Om du är inloggad på rätt konto, ovanstående konton » jag gillar ” och ” jag gillar inte “, kommer du att se två alternativ.
  • Den ena är märkt analytisk och den andra har titeln ” Redigera video “.
  • Klicka på “Redigera video” och dina YouTube Studio-inställningar laddas.

Andra alternativet: YouTube Studio

  • I det övre högra hörnet av ditt YouTube-konto, på vilken sida som helst på webbplatsen, ser du din avatar .
  • Klicka på den så ser du en rullgardinsmeny med olika genvägar och alternativ som du kanske vill använda.
  • Klicka på den som heter » YouTubeStudio “. Detta tar dig till kontrollpanelen i YouTube Studio.

Efter att ha använt något av alternativen

När du är i YouTube Studios instrumentpanel, titta till vänster på sidan och klicka på sektion » videoklipp från sidofältet.

Hitta sedan videon du vill redigera och klicka på dess titel. Detta tar dig till videosidan med grundläggande information om det.

Oavsett hur du kom till videoredigeringssidan måste du klicka på fliken » Avancerad ” på toppen.

Detta kommer att visa dig avancerade alternativ för din video, inklusive möjligheten att ändra dess licens, inspelningsdatum, videospråk och mer.

Rulla ned och leta efter alternativet som säger “Användare kan se betyg av den här videon “.

Som standard är denna ruta markerad. Om du vill dölja vad du gillar och ogillar i videon, avmarkera endast rutan och spara ändringarna .

Nu om du gå tillbaka till videon, du kommer att se knappar » jag gillar ” och ” jag gillar inte nu är det bara ord, de har inte numren på var och en de hade tidigare.

Varför dölja YouTube-gillar och ogillar?

Ur tittarens perspektiv, om du inte kan se vad du gillar och ogillar i en video, finns det en brännande fråga som snurrar runt ditt huvud.

Ja varför? Åtminstone det väcker nyfikenhet, eftersom de flesta kommer att tycka att det är lite suspekt.

Standardslutsatsen som tittarna sannolikt drar är att skaparen av videon har gömt offentlig statistik eftersom det finns för många saker som de inte gillar med videon.

De vill inte att tittarna ska se det. Detta kokar ofta ner till samma fråga om varför youtube-skapare dölja antalet följare.

Å andra sidan, att försvara skaparen av videon deras videor attackeras ibland av ett slumpmässigt antal massiva ogillar, som de inte kan kontrollera.

Relaterade Artiklar

Back to top button