Hur bjuder jag in användare till en Discord-server?

discord tips © clubic.com

Du har precis hittat en server Disharmoni
vad vill du dela med dina vänner? Eller har du precis skapat din egen server och vill bjuda in medlemmar? Leta inte längre, den här handledningen är för dig.

Oavsett om du äger servern eller inte, kan du bjuda in dina vänner eller Discord-medlemmar att gå med i den med bara några klick.

Bjud in användare till en server

1. Gå till servern du vill dela och klicka på den lilla pilen till höger om servernamnet uppe till vänster på sidan.

discord inbjudningsserver

2. I den lilla menyn som öppnas, klicka på “bjuda folk“.

discord inbjudningsserver 2

Om detta är din server

1. Du kan välja att bjuda in dina Discord-vänner eller dela en länk (kopiera länken och skicka den sedan till valfri användare). Om detta är din server, vet att det är möjligt att ändra inbjudningslänken genom att klicka på motsvarande rad längst ner för att definiera några alternativ.

discord inbjudningsserver 3

2. Du kan ställa in tiden efter vilken länken ska upphöra att gälla eller maximalt antal användningar. Med provisorisk medlemsstatus kan du automatiskt sparka en användare från servern när den kopplas bort. När du är klar klickar du på “Skapa en ny länk” då kan du dela det.

discord inbjudningsserver 4

Om det är en annan server

1. Du kan bjuda in dina Discord-vänner genom att klicka på “Inbjudan“. Alternativt kan du kopiera en inbjudningslänk och skicka den till en användare som inte finns på din vänlista.

discord inbjudningsserver 5

Du vet nu hur man bjuder in en användare att gå med i en Discord-server! Tveka inte att konsultera våra andra handledningar om Discord för att lära dig hur du lägger till en vän, skapar en server eller till och med tar bort hans konto.

Hitta andra tutorials på Discord:

  • Hur konfigurerar man integriteten och säkerheten för ditt Discord-konto?
  • Hur hanterar och konfigurerar du ditt Discord-konto?
  • Hur använder man Discord?
  • Hur hanterar och använder man servrar på Discord?

Relaterade Artiklar

Back to top button