Hur bemästrar man alla funktioner i TikTok?

Tiktok tutorial tips logotypikon

Den sociala plattformen Tick ​​tack erbjuder olika möjligheter och innehåller många intressanta funktioner. Att bemästra dem är att se till att dra nytta av alla rikedomar i detta nätverk. För optimal användning beskriver vi här de mest användbara funktionerna.

Ju mer du använder ett verktyg, desto bättre lär du känna det. Det finns alltid något att lära sig för att fullända din hantering av TikTok. Handledningarna nedan låter dig använda plattformens fulla potential.

Dra nytta av alla funktioner i TikTok

Professionellt konto, privat konto… Det kan vara praktiskt att inte blanda kökshanddukar och servetter. För att slippa blanda penslar tvekar vissa inte att skapa flera konton och det måste erkännas att detta är en mycket praktisk möjlighet. TikTok låter dig snabbt växla mellan dessa konton. För att ta reda på hur, läs bara följande handledning: “Hur byter man konton på TikTok? “.

TikTok är miljontals videor som sänds varje dag och mer än 5 miljarder innehåll ses per månad bara i Frankrike. För att inte hamna överväldigad är det viktigt att veta hur man navigerar. Lyckligtvis har plattformen tänkt på allt: det är möjligt att söka efter intressant innehåll genom att lära sig hur man hittar en video på TikTok.

Hittade du en video du gillar? För att kunna konsultera den när du vill, vet att plattformen låter dig fästa den. Handledningen “Hur lägger man till en video till din TikTok-favoritlista? » ger dig alla steg att följa för att aldrig förlora värdefullt innehåll till dig igen. Det kan också vara användbart att ta reda på hur du delar en TikTok-video till dina vänner och bekanta.

TikTok tillåter också kreatörer och proffs att strömma innehåll i realtid. Denna funktion kallas LIVE. För att inte missa någonting, läs artikeln “Hur man deltar i ett TikTok LIVE-event” och missa inte nyheterna om dina favoritkonton.

Hantera dina videor väl på TikTok

För dem som vill dela sitt innehåll erbjuder TikTok en extraordinär skyltfönster. Videor är verkligen senor för kriget på denna plattform. De är ett bra sätt att sprida information, underhålla prenumeranter och hitta nya. Modulen för att skapa video är enkel att använda om du behärskar dess finesser. Och tack vare vår detaljerade artikel “Hur man skapar en video på TikTok”, kommer du att veta allt om det.

Naturligtvis, för att sticka ut från mängden, tveka inte att använda de många effekterna som erbjuds av plattformen för att förbättra innehållet. Få inte panik: allt förklaras i handledningen: “Hur lägger man till effekter på TikTok? “.

För att färdigställa din video kan det vara en bra idé att välja en attraktiv omslagsbild. Detta kommer att vara det första dina följare kommer att se på din profil. Den bör därför inte försummas. För att göra detta, följ tipsen i artikeln “Hur lägger man till ett omslag till en TikTok-video?” “.

Bemästra de avancerade funktionerna i TikTok-videor

När du har bemästrat grunderna för att skapa videor på TikTok, är det dags att gå djupare och kolla in de avancerade funktionerna.

Det är till exempel möjligt att använda en annan medlems video och integrera den i sitt eget innehåll. Denna funktion kallas Duo. Den kan givetvis endast användas om medlemmen tidigare har aktiverat den i sina inställningar (detta gäller även ditt konto). Det intresserar dig? Ta reda på hur du skapar en duett på Tik Tok.

En annan funktion kan vara väldigt praktisk för att skapa kvalitetsinnehåll: collage. Det låter dig välja flera videor och klistra in dem efter varandra. Återigen är det bara möjligt att använda innehåll som har godkänts i förväg. Vi rekommenderar dig också att ange om dina videor kan återupptas i dina kontoinställningar. Allt du behöver göra sedan är att följa stegen i handledningen “Hur skapar man ett collage på TikTok? “.

Hitta alla våra tutorials för att lära dig allt om TikTok:

  • Vår kompletta TikTok-fil: tips, råd och handledning.
  • Hur hanterar och säkrar du ditt TikTok-konto?
  • Hur hanterar du dina kontakter och meddelanden på TikTok?
  • Hur konfigurerar jag TikTok korrekt?
  • Hur hanterar du ditt skapar- eller företagskonto på TikTok?
Tick ​​tack

Att ladda ned

Tick ​​tack

  • Enkla interaktioner.
  • Engagerande socialt nätverk.
  • Väldigt underhållande.

TikTok är DET sociala nätverket älskat av Generation Z. Det låter alla filma sig själva till vald musik – från den stora katalogen som erbjuds – och att förbättra sina skapelser med filter och specialeffekter. Det sociala nätverket är tillgängligt från en webbläsare eller dess dedikerade Android- och iOS-applikation.

TikTok är DET sociala nätverket älskat av Generation Z. Det låter alla filma sig själva till vald musik – från den stora katalogen som erbjuds – och att förbättra sina skapelser med filter och specialeffekter. Det sociala nätverket är tillgängligt från en webbläsare eller dess dedikerade Android- och iOS-applikation.

Relaterade Artiklar

Back to top button