Hur bemästrar man alla funktioner i Signal?

Signaltips © Clubic.com

Om du nu vet hur du hanterar ditt konto på rätt sätt Signal
och ställ in det på rätt sätt kan du nu gå vidare till nästa steg: behärska resten av funktionerna. I den här artikeln ska vi gå runt allt som är intressant att veta för att dra full nytta av dess tillämpning.

Att känna till din snabbmeddelandeapp väl innebär att du erbjuder dig själv en trevligare användarupplevelse som har alla möjligheter att hålla i sig över tid. För om du är på Signal är det mycket troligt att du uppskattar denna organisations engagemang när det gäller sekretess och därför att du inte vill använda en annan mindre noggrann budbärare.

Var välorganiserad: samla dina meddelanden

För att kunna erbjuda en komplett tjänst till sina användare har Signal flera funktioner, särskilt på nivån för dess meddelandehantering. Applikationen erbjuder alltså att gruppera alla dina meddelanden på ett ställe: sidan Signaldiskussioner. Dina signalkonversationer, men även alla textmeddelanden som tas emot på din smartphone kommer att vara direkt åtkomliga från detta utrymme. Det här alternativet hindrar dig från att gå fram och tillbaka från en budbärare till en annan, men också från att glömma att svara på meddelanden som finns i meddelandeprogrammet på din telefon om du har blivit van vid att använda mestadels Signal. Upptäck steg för steg hur du tar emot textmeddelanden på Signal genom att följa länken till vår handledning.

Njut av fördelarna med tillfälliga meddelanden

Nu har alla meddelandeappar en funktion för att skicka ett meddelande som automatiskt raderas efter en viss tid när det har lästs. Det här alternativet är idealiskt för att chatta samtidigt som du förblir diskret eller helt enkelt för att undvika att lagra onödig data i din brevlåda. För att dra nytta av det snabbt är det därför intressant att veta hur man skickar ett kortvarigt meddelande på Signal . Eftersom applikationen är drottningen av meddelanden när det gäller konfidentialitet, har den beslutat att inte reservera detta alternativ för enkla skrivna meddelanden. Faktum är att du kan skicka en kortvarig bild till Signal, ett lugnande sätt att bevara din integritet som kommer att skydda dig om du någonsin tappar bort din smartphone eller hittar den under för nyfikna ögon.

signal handledning

Skicka föremål säkert via meddelande

On Signal – som på alla budbärare som är värda namnet – kan du skicka dina kontakter skriftliga meddelanden, dela bilder från ditt galleri, sända dokument lagrade på din smartphone, men också ta ett foto direkt och skicka det direkt. Den stora skillnaden är att genom att utföra dessa åtgärder på Signal gör du det med största konfidentialitet eftersom din data verkligen är skyddad och inte kommer att säljas vidare. Dessutom, om du har flera instant messengers, kan vi bara rekommendera att du helst använder Signal för att skicka viktig eller känslig information.

Bland de mest avancerade operationerna som det är mycket praktiskt att bemästra, är det verkligen relevant att veta hur man skickar en kontakt via meddelande på Signal, särskilt eftersom det är viktigt att veta telefonnumret till denna för att hitta en kontakt på Signal. Upptäck också vår snabba och enkla handledning som förklarar hur du skickar din position på Signal. Denna funktion låter dig dela din geografiska position med en kontakt på bara några sekunder. Det är bara perfekt när du flyttar eller för att ange en mötesplats för en vän.

Ring samtal på Signal

Även om det är dess huvudfunktion, används Signal inte bara för att skicka meddelanden. Liksom Skype låter den amerikanska applikationen dig också ringa samtal, både ljud och bild. För att upprätthålla sin integritetspolicy, krypterar Signal även dessa typer av kommunikation från början till slut. Ingen tvekan längre, du kan omedelbart ta reda på hur du ringer ett samtal på Signal och chattar personligen utan rädsla för avlyssning.

signal handledning

Hantera dina signalkonversationsdetaljer

Ibland, under ett virtuellt utbyte, kan ett meddelande lämnas för snabbt. Lyckligtvis finns det ingen anledning att bita i fingrarna: om du vet hur man tar bort ett meddelande som skickats på Signal kan du gå tillbaka på nolltid. Således kan du radera ett meddelande som du är vid ursprunget endast på din skärm eller radera det för alla; i samtliga fall, när ett meddelande tas bort, ersätts det av ett meddelande som informerar berörda medlemmar om situationen. Du kan också radera svaret från din samtalspartner, men den här gången bara för dig: det skulle inte vara särskilt korrekt att ta bort alla meddelanden från någon annan.

Kärnan i en konversation är att vara animerad. För att hitta detta även skriftligt kan du reagera individuellt på varje meddelande som tas emot och till och med kommentera dina egna kommentarer. Genom att lägga till en emoji till en sådan mening eller svara specifikt på ett sådant stycke hjälper du till att göra diskussionen mer flytande, tydligare och naturligtvis ännu mer interaktiv. Om du undrar hur du ska svara på ett meddelande på Signal, kolla in vår handledning skriven just för dig.

Applikationen har en originalfunktion: i själva verket kan du automatiskt göra ansikten suddiga på Signal när du skickar foton. Ett alternativ som ytterligare förstärker den konfidentiella aspekten av denna applikation, som har som en prioritet respekt för användarnas integritet.

signal handledning

Några fler intressanta funktioner att veta

För att bryta monotonin i standardfärgerna som erbjuds av applikationen behöver du bara veta hur du ändrar bakgrunden till en konversation på Signal. Genom att tilldela en färg eller till och med ett foto till tapeten för varje diskussion blir atmosfären gladare eller i alla fall mer personlig.

Som du kanske redan vet går Signal inte med vinst: det är en ideell organisation och finansieras därför enbart av privata donationer och bidrag. Detta är vad som gör det möjligt för den att erbjuda en gratis tjänst utan reklam och utan kommodifiering av användarnas data. Om du också vill delta i finansieringen av denna instant messenger är allt du behöver göra att ta reda på hur du donerar till Signal.

Läs mer om signalmeddelanden:

  • Vår kompletta signalfil: tips, råd och handledning.
  • Hur hanterar och säkrar du ditt Signalkonto?
  • Hur hanterar du dina kontakter och meddelanden på Signal?
  • Hur konfigurerar jag Signal korrekt?

Relaterade Artiklar

Back to top button