Hur åtgärdar jag Honda Accord Radio-felkod?

Du kan återställa systemet genom att koppla bort den svarta negativa batterikabeln under huven i 1 till 3 minuter om radion visar ett felmeddelande (ERR). LETTA EFTER ORDET “KOD” på radion så fort du slår på den igen. Den femsiffriga radiokoden kan matas in här. Det rekommenderas att radion slås på igen.

Hur återställer jag min Honda Accord Radio?

Nästa steg är att ange din Honda Accord-radiokod med förinställningsknapparna för radion. Med andra ord, om din Honda Accord-ljudsystemkod är “33351” skulle du trycka på “3” tre gånger, “5” en gång och “1” en gång. Din bils ljudsystem kommer att låsas upp och återställas när du gör detta.

Hur får jag min Honda-radiokod?

Webbplatsen för Honda Radio-NAVICode kan hittas genom att ange ditt VIN-nummer, din information, radions serienummer och om ditt fordon har två enheter (vilket betyder NAVI eller inte). Hondas radiokod kommer att visas när du klickar på SUBMIT.

Varför säger min Honda Accord Radio kod?

När du byter ut batteriet kommer din Honda att be om en radiokod som orsak nummer ett. Du kommer att bli ombedd att ange koden varje gång batteriet kopplas bort eller helt dött.

Hur återställer jag min Honda-radiokod?

 • Starta motorn, men stäng av fordonets tändning eller stäng av den och slå på den igen.
 • CODE bör visas på radion så snart du slår på den.
 • Radion bör återgå till det normala när du har angett den femsiffriga koden.
 • Hur får jag radiokoden för min Honda Accord?

  Du kan hitta din Honda Accord radiokod på flera olika sätt: Kontrollera insidan av ditt handskfack eller bruksanvisningen för koden du behöver. Du bör sätta den på ett klistermärke med radions serienummer. Vi kan hitta din kod på servicecentret på Westbrook Honda.

  Hur anger jag min Honda-radiokod?

  Din Civics förinställda radioknappar låter dig ange koden. Med andra ord, om din Honda Civic radiokod är “44771”, skulle du trycka på “4” två gånger, “7” två gånger och “1” en gång. Dina Honda Civic radiofunktioner bör vara tillgängliga direkt när du anger koden.

  Hur låser jag upp min Honda-radio?

  När radion är på, tryck på förinställningsknapparna 1 och 6 samtidigt. Det kommer att visas ett 10-siffrigt serienummer på radion. Serienummer finns på Hondas radioenhet som tillverkades 2001 eller äldre. För att se koden måste radioenheten tas bort.

  Varför säger min radio kod?

  Du bör fortfarande höra radion säga “KODE” – det betyder helt enkelt att säkerhetssystemet har aktiverats eftersom ditt batteri har tagit slut.

  Hur hittar jag min radiokod?

 • Hitta radiokoden i din bruksanvisning. Användarmanualen ger dig den bästa uppfattningen var du kan hitta den.
 • Du hittar tillverkarens hemsida här…
 • Du kan besöka din lokala återförsäljare…
 • Kom i kontakt med ett lokalt installationscenter för billjud.
 • Relaterade Artiklar

  Back to top button