Hur åtgärdar jag felkoden Ws-37368-7?

PS4-felet WS-37368-7 kan åtgärdas genom att gå till sidan “PlayStation Network suspension for account debt” på konsolen. Du kan sedan klicka på “Återställ kontoåtkomst” och fylla i formuläret för supportförfrågan när du är där. Det här är vad?? Vänta några dagar när PlayStation svarar.

Vad betyder koden Ws-37368-7?

När du ser felkoden WS-37368-7 när du försöker logga in på PlayStationNetwork har ditt konto stängts av eftersom din finansinstitution har återfört en debitering på ett eller flera av dina PlayStationNetwork-köp.

Varför är mitt Playstation-konto förbjudet Ws-37368-7?

WS-37368-7-felet indikerar att ditt konto har tillfälligt stängts av på grund av en återbetalning eller återföring av betalning.

Kan jag avaktivera mitt Psn-konto?

Om du vill få tillbaka ditt konto måste du kontakta PlayStation kundtjänst.

Hur får jag min PS5 avstängd?

Om du har problem med att logga in, prova att använda en annan PlayStation 4 eller en webbläsare. Problemet kan vara med ditt PlayStation-konto, inte din konsol, om du kan logga in, men inte din konsol. Ring PlayStation på 1-800-345-7669 för att göra en beställning.

Hur länge är permanent avstängd på Ps4?

Svordomar kan resultera i en avstängning på upp till 14 dagar, eller till och med en månad. PlayStation har gett dig många varningar om upprepade avstängningar, så du kan bli permanent avstängd om du har blivit avstängd mer än en gång.

Hur fixar jag felet Ws-37368-7 på Ps4?

PS4-felet WS-37368-7 kan åtgärdas genom att gå till sidan “PlayStation Network suspension for account debt” på konsolen. Du kan sedan klicka på “Återställ kontoåtkomst” och fylla i formuläret för supportförfrågan när du är där.

Hur lång tid tar det för Playstation att stänga av ditt konto?

Du kan bli avstängd från ditt PlayStation-konto i allt från sju dagar till obestämd tid om det har förbjudits av Sony. Playstation borde ha skickat ett e-postmeddelande till dig som låter dig veta exakt hur länge den har varit förbjuden, samt andra detaljer om det.

Hur får jag bort min IP från Psn?

För att rensa din cache när PSN förbjuder din IP-adress måste du först rensa din IP-adress. Du kan behöva skapa ett nytt konto om din IP-adress har stängts av på grund av vissa regelöverträdelser. Om förbudet varar under en längre tid bör du ändra din MAC-adress och dess sista siffra, och sedan starta om ditt modem och router.

Vad gör jag om mitt PS4-konto är permanent förbjudet?

I händelse av att ditt konto förbjuds kommer du inte att kunna logga in och spela med det kontot, men du kommer att kunna använda din konsol för att göra det. Om du vill överklaga beslutet kan du skapa ett nytt konto och fortsätta spela. Testa att logga in på en annan PS4 om du är osäker på om ditt konto har förbjudits.

Kan jag få min PS5 avstängd?

Det beror på vilken typ av förbud du blev avstängd för och om du kan bli avstängd. Playstation-problem kan tillfälligt avbrytas för mindre allvarliga åtgärder, medan ett mönster av dåligt beteende eller allvarliga överträdelser av Playstations regler kommer att resultera i permanenta avstängningar.

Vad händer om du köper en förbjuden PS5?

I händelse av att du har blivit blockerad från att använda din konsol kommer du inte att kunna komma åt något på Playstation-nätverket förrän förbudet hävs. I fallet med ett kontoförbud kan du fortfarande komma åt nätverket med hjälp av konsolen, men du måste ha ett annat konto än det som förbjudits för att komma åt nätverket.

Kan du få en konsol avstängd?

Det enda sättet att få din konsol tillbaka från att förbjudas är att kontakta Microsoft och be dem ta bort den. Många hävdar att de har avstängt sin konsol genom att hacka, men att kontakta Microsoft och be dem ta bort den är det enda sättet att göra det.

Hur länge är ett förbud mot Ps5?

Du kan bli avstängd från ditt PlayStation-konto i allt från sju dagar till obestämd tid om det har förbjudits av Sony. Playstation borde ha skickat ett e-postmeddelande till dig som låter dig veta exakt hur länge den har varit förbjuden, samt andra detaljer om det. Är det möjligt för en PS4 att förbjudas från online?

Relaterade Artiklar

Back to top button