Hur åtgärdar jag felkoden Ws-37338-4?

Ett meddelande visas om du inte kan ansluta till PSN. PS4-konsolen WS-37338-4 har blivit permanent förbjuden från PlayStation Network på grund av dess olaglighet. Ett felmeddelande om “WS-3739:7-9” visas. Du kan hitta mer information om WS-37397 Error Code (betyder troligen att PSN inte gillar det du gör) genom att besöka sidan WS-37397.

Kan du få en förbjuden PS4-konsol obannad?

PlayStation Network-förbud kan inte återställas permanent. Om du är skyldig ett saldo eller har blivit avstängd för ett olämpligt ID kan du bli avstängd. PlayStation-videospel kräver att du har ett konto för att få tillgång till alla deras funktioner.

Hur länge är ett tillfälligt förbud på Ps4?

Vad är varaktigheten för ett tillfälligt förbud på PS4/PS5 (Playstation 4/PS5-förbud? Det framgår inte av Sonys hemsida när de utfärdar ett förbud, men ett tillfälligt förbud kan pågå i upp till ett år efter att man fått det.

Hur länge är mitt Psn-konto avstängt?

PlayStation kommer inte att tveka att stänga av eller blockera ditt konto om du blir anmäld, även om det tar lite tid. Svordomar kan resultera i en avstängning på upp till 14 dagar, eller till och med en månad. PlayStation har gett dig många varningar om upprepade avstängningar, så du kan bli permanent avstängd om du har blivit avstängd mer än en gång.

Hur länge är Ps4 tillfälligt avstängd?

Svordomar kan resultera i en avstängning på upp till 14 dagar, eller till och med en månad. PlayStation har gett dig många varningar om upprepade avstängningar, så du kan bli permanent avstängd om du har blivit avstängd mer än en gång.

Hur länge är mitt Playstation-konto avstängt?

Du kan bli avstängd från ditt PlayStation-konto i allt från sju dagar till obestämd tid om det har förbjudits av Sony. Playstation borde ha skickat ett e-postmeddelande till dig som låter dig veta exakt hur länge den har varit förbjuden, samt andra detaljer om det.

Hur får jag tillbaka min Ps4 efter att ha blivit förbjuden?

Om du har problem med att logga in, prova att använda en annan PlayStation 4 eller en webbläsare. Problemet kan vara med ditt PlayStation-konto, inte din konsol, om du kan logga in, men inte din konsol. Ring PlayStation på 1-800-345-7669 för att göra en beställning.

Kan du få en konsol avstängd?

Det enda sättet att få din konsol tillbaka från att förbjudas är att kontakta Microsoft och be dem ta bort den. Många hävdar att de har avstängt sin konsol genom att hacka, men att kontakta Microsoft och be dem ta bort den är det enda sättet att göra det.

Hur länge är ett Perma-förbud på Ps4?

Hur lång tid har mitt PlayStation-konto varit avstängt på mitt PlayStation-konto? Du kan bli avstängd från ditt PlayStation-konto i allt från sju dagar till obestämd tid om det har förbjudits av Sony. Playstation borde ha skickat ett e-postmeddelande till dig som låter dig veta exakt hur länge den har varit förbjuden, samt andra detaljer om det.

Hur länge varar tillfälliga PS4-förbud?

Det framgår inte av Sonys hemsida när de utfärdar ett förbud, men ett tillfälligt förbud kan pågå i upp till ett år efter att de fått det. Även om du bara får några dagar så har vissa återfallsförbrytare blivit avstängda i ett år eller ännu längre.

Hur länge är mitt förbud på Ps4?

Vilket datum upphör min PSN-avstängning? När din tillfälliga avstängning har upphört kan du komma åt ditt konto. PlayStation Safety skickar ett e-postmeddelande som låter dig veta hur lång tid det tar att nå dig.

Hur fixar jag mitt avstängda Psn-konto?

  • Om du bryter mot användarvillkoren bör du kontrollera dem.
  • Om du har problem, kontakta din bank eller ditt kreditkort.
  • Du kan ta reda på varför du blev avstängd genom att kolla din e-post.
  • Om du har bevis på att du inte har begått något fel, kontakta Sony för att få förbudet upphävt.
  • Relaterade Artiklar

    Back to top button