Hur åtgärdar jag felkoden Np-38551-2?

PS4-konsolen NP-38551-2 måste startas om. Du kan uppdatera din systemprogramvara från Inställningar > Systemprogramuppdatering om din systemprogramvara inte är uppdaterad. Vänta minst fem minuter innan du startar om din router. Det kan vara ett tillfälligt problem med detta. Försök igen.

Hur fixar jag felkoden Np 34924 2?

 • Testa Internet-anslutning finns under Inställningar > Nätverk > Testa Internet-anslutning.
 • Du kan starta om ditt PlayStation 4-system genom att göra det.
 • Om du vill återställa din lokala nätverksanslutning, stäng av modemet eller routern i 5 minuter och anslut sedan den igen.
 • Se till att din routers firmware är uppdaterad.
 • Hur fixar jag felkoden Np 34957 8?

  Eftersom NP-34957-8-felet är serverbaserat finns det inget sätt att fixa det förutom att vänta och låta servrarna komma tillbaka online. Under tiden kan du kolla på Playstation Status-webbplatsen för att se vilka tjänster som körs och vilka som inte är det.

  Hur fixar jag felkoden Np 35000 8?

  Under PSN-underhåll kommer denna felkod att visas. Som ett resultat av detta rekommenderar Sony att du väntar tills underhållsperioden tar slut och att du kontrollerar sidan Network Service Status för att säkerställa att PSN är nere innan du vidtar ytterligare åtgärder.

  Kommer att loggas ut från PS4 eftersom ett fel har inträffat Np 36006 5?

  När din PlayStation Network-trofédata har skadats kommer du att få en felkod NP-36006-5. Om du vill åtgärda felet måste du säkerhetskopiera dina sparade data och synkronisera din trofé. Det är sällsynt att du behöver ta bort ditt användarkonto eller utföra en total fabriksåterställning för att återställa ditt system.

  Vad är Np-fel?

  Felkod NP-36006-5 kan finnas om du stänger av eller slår på din PlayStation-konsol vid fel tidpunkt. I händelse av att ditt kontos trofédata har skadats kommer systemet att förhindra ditt användarkonto från att starta några spel, vilket resulterar i detta fel.

  Vad betyder felkod Np-34957-8 på Ps4?

  En felkod NP-34957-8 verkar vara ett serverkommunikationsfel på PS4. Servern kan skicka meddelanden till användare som “Kan inte ansluta till servern för att verifiera licensen” eller “Åtkomst nekad, du har inte behörighet att komma åt e-post på den här servern.”

  Vad är Playstation Code Np-34957-8?

  Ett serverkommunikationsfel orsakar flera möten med felkoden NP-34957-8 på både PlayStation 4 och 5 just nu. Det finns flera felkoder som Sony officiellt har identifierat som orsaken till problemet, varav en är den här felkoden. PSN är troligen nere för lite underhåll för tillfället.

  Hur fixar jag felkoden Np 37602 8 på Youtube?

 • Om det finns ett problem med en av tjänsterna, kontrollera dess statussida.
 • PlayStation4-konsoler kan startas om genom att trycka på omstartsknappen.
 • Du kan länka kontot igen från Inställningar > Kontohantering > Länka till andra tjänster efter att du har kopplat bort det.
 • Vänta minst fem minuter innan du startar om din router.
 • Hur fixar jag felet Np-36006-5 på Ps4?

 • All data du behöver säkerhetskopiera bör säkerhetskopieras med en USB-enhet.
 • Din lokala användare bör raderas.
 • Skapa ett PSN-konto och skapa en ny lokal användare.
 • Du kan starta om ditt system i felsäkert läge alternativ 6 om du fortfarande ser det här felet.
 • Du kan prova alternativ 7 om alternativ 6 inte fungerar.
 • Varför säger min PS4 att jag kommer att loggas ut från PS4 eftersom ett fel har uppstått?

  Användarna som fick PS4-inloggningsfelmeddelandet har kunnat lösa problemet genom att logga in på sitt konto på en annan PS4. Du kan behöva logga in igen på ditt PSN-konto efter att ha loggat ut från konsolen. Det bör rensas efter att felet har upptäckts.

  Varför fortsätter jag att få ett fel har inträffat Ps4?

  Du måste verifiera ditt PSN-konto. Användare har stött på ett felmeddelande PS4-inloggningsfel eftersom de inte verifierade sin e-postadress som användes för att ställa in sin PS4 när de försökte spela spelet. Användare som precis har köpt en spelmaskin är roten till detta problem. De öppnar spelmaskinen utan att verifiera sitt PSN-konto i all hast.

  Kommer att loggas ut från Ps4 eftersom ett fel har inträffat Ce 30391 6?

  Det finns en möjlighet att din PS4:s klocka/realtidsklocka håller på att dö eller att CMOS 2032-batteriet på moderkortet är dött. Du kan testa detta genom att inaktivera/avmarkera internettid/automatisk tid och sedan stänga av datorn.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button