Hur åtgärdar jag felkoden Ivms-4200.exe 302?

Jag får en felkod iVMS-4200. Kameran är inaktiverad eller inte ansluten.

Hur uppdaterar jag min Ivms-4200-programvara?

Du kommer att se en fil märkt DIGICAP på skrivbordet när du uppgraderar med IVMS-4200. IVMS-4200-programmet bör nu köras. Genom att klicka på “Lägg till” i kryssrutan till vänster om kameran kan du lägga till den. I den övre halvan av skärmen kommer kameran att läggas till när den har lagts till.

Vad är Hikvision Error Code 17?

“Felkod 17” är bara en indikation på att ditt CCTV-system har problem med att ansluta till internet. Ett fel i konfigurationen av servern, som är en IP-kamera, DVR eller NVR, hindrade klienten, som är din mobiltelefon eller dator, från att kommunicera med servern.

Hur fixar jag Ivms 4200 felkod 302?

Enhetens fasta programvara måste uppgraderas. Du kan ladda ner den senaste firmware för din kamera, DVR och NVR genom att följa dessa steg. Du kan ladda ner och installera Hikvisions firmware genom att besöka firmwaresidan.

Vilken är den senaste versionen av Ivms-4200?

iVMS-4200 för Windows v3 är nu tillgänglig med den senaste versionen av Hikvisions programvara. Den 4 till 21 maj är 2019.

Hur uppdaterar jag min Hikvision-kamerafirmware?

Du kan hitta den tidigare sparade firmwarefilen genom att klicka på Bläddra längst ner på sidan under Fjärruppgradering. Öppna filen genom att klicka på Öppna och uppgradera den sedan. En omstart krävs för att slutföra uppgraderingen, som visas på kameran. Klicka på OK.

Är Ivms-4200 gratis?

iVMS-4200 är en gratis klientprogramvara för Hikvision-enheter som fungerar på Windows. iVMS-4200 är en Windows-baserad klientprogramvara för Hikvision videoövervakning, åtkomstkontroll och videointercomsystem. Du kan ladda ner och använda klientprogramvaran gratis, och vi erbjuder även support gratis.

Varför Hik Connect inte fungerar?

Om din telefon är ansluten till ett Wi-Fi-nätverk bör du kunna använda den. Enheten måste vara påslagen och sedan måste du trycka på OK på sidan Initiera enhet för att ansluta den till nätverket. Om du tidigare har ställt in enheten bör du återställa den. Tryck på Hur du återställer och följ instruktionerna för att göra det.

Hur fixade Hikvision Live View misslyckades?

 • Active X och Silverlight var de gamla teknikerna.
 • Se till att det nya plugin-programmet är installerat.
 • Den fasta programvaran för Hikvision IP-kameran måste uppdateras.
 • Plugin-programmet måste installeras om.
 • Hur får du tillbaka min Hik Connect online?

 • Du kan komma åt Nätverk > TCP/IP genom att klicka på kuggikonen i huvudmenyn.
 • Du bör ställa in din Preferred DNS Server till 8.8 så att den är samma som din IPv4 Default Gateway. Du bör också ställa in din alternativa DNS-server till 8.8 så att den är 8.8.
 • Klicka på Nätverk > Avancerat > Plattformsåtkomst för att se om detta har fungerat.
 • Hur återställer jag min Hikvision-plattform?

 • Du kan göra detta genom att klicka på Glöm lösenord på inloggningssidan och sedan välja Verifiera med Hik-Connect.
 • Du kan återställa ditt enhetslösenord genom att köra Hik-Connect-appen och sedan trycka på Mer – Återställ enhetslösenord.
 • Du måste ange verifieringskoden du fick från appen i rutan nedan. Du måste sedan klicka på OK för att skapa ett nytt lösenord.
 • Relaterade Artiklar

  Back to top button