Hur åtgärdar jag felkoden F51?

Ibland räcker det med att få fel f51 att försvinna för alltid att de räcker. Se till att det inte finns något tekniskt fel. Du kan koppla ur maskinen eller stänga av strömmen och sedan låta den torka i några minuter. Ta bort allt som inte är rätt. Ett främmande föremål ska hittas och avlägsnas. Se till att bulten är åtdragen. En rostavlagring finns på de flesta ytor. Det var ett fel på ledningarna. RPS:er som är defekta. Det finns skador på kontrollmodulen.

Hur rensar du kod på F51?

Att rengöra/återansluta sensorn eller byta ut den är det mest effektiva sättet att åtgärda detta fel. Styrkortet och RPS ska vara anslutna till varandra. Det är möjligt att lösa problemet genom att koppla bort och återansluta sensorkontakten.

Hur fixar jag felkoden på en Whirlpool Cabrio Washer?

Se till att tvättmaskinens strömförsörjning är bortkopplad innan du startar den. Felkoden visas på Cabrio-displayen om du trycker på PAUSE/CANCEL en gång. Du kan njuta av en lugnande kopp te medan du väntar på att koden ska dyka upp igen om den gör det igen.

Vad betyder F51 på bricka?

Det finns en felkod F51 på din Cabrio-bricka som indikerar att styrkortet inte känner av att drivmotorn snurrar på rätt sätt. Genom att trycka på Paus/Avbryt-knappen kan du rensa felkoden.

Hur återställer du en Whirlpool Cabrio?

När du har tryckt på Start Stop-knappen kommer du att kunna stoppa programmet. Skölj, tvätta och stoppa ljuset efter att du vridit ratten. 10 sekunder efter att du har stängt av tvättmaskinen, koppla ur den. Slå slutligen på brickan och den kommer att återställas.

Hur mycket kostar en motorrotorpositionssensor?

Var:

$44.16 Detaljer

Pris:

$34,87

Du sparar:

9,29 USD (21 %)

Hur rensar du koderna på en Maytag Bravos-bricka?

Skriv ner felkoden!! Om felkoden inte raderas, starta om cykeln genom att trycka på PAUSE/CANCEL en gång. Du kan njuta av en lugnande kopp te medan du väntar på att koden ska dyka upp igen om den gör det igen.

Hur rensar du koden på en Whirlpool Cabrio?

Koden kan tas bort genom att trycka på paus- eller avbrytknappen två gånger. Du kan koppla ur tvättmaskinen eller koppla ur strömmen i en minut om koden fortfarande visas. Under Clean Washer-cykeln upptäcktes föremål i tvättmaskinen. Clean Washer-cykeln bör startas om efter att föremål har tagits bort från trumman.

Hur återställer jag locklåset på en Whirlpool Cabrio Washer?

 • Håll nedtryckningsknappen i 3 sekunder.
 • Håll frigöringen i 3 sekunder.
 • Håll nedtryckningsknappen i 3 sekunder.
 • Håll frigöringen i 3 sekunder.
 • Håll nedtryckningsknappen i 3 sekunder.
 • Släpp.
 • Hur fixar jag F5 på Maytag Washer?

  Det kan finnas ett hinder i lockets låsområde, vilket är anledningen till att brickan inte kan låsa locket. Om du hittar några föremål i lockets låsområde, ta bort dem. Se till att det inte finns några klädesplagg i vägen så att du kan ta dig till din destination.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button