Hur åtgärdar jag felkoden 0x80072f8f Xbox Live?

Om det inte går att ansluta till Xbox Live kommer felkoden 0x80072f8f att visas. Om detta inträffar, starta om din router eller gateway, till exempel.

Hur åtgärdar jag mitt Xbox Live-kontofel?

Du behöver ditt Microsoft-kontos e-postadress och lösenord för att komma åt sidan för säkerhetsinställningar. Kontrollera noga alla telefonnummer, alternativa e-postadresser och säkerhetsfrågor och svar som är kopplade till ditt Microsoft-konto för att säkerställa att du är säker. Håll dessa uppdaterade om de är inaktuella eller felaktiga.

Vad är 0x80072f8f-fel?

Windows kan aktiveras genom att trycka på 0x80072F8F, vilket är ett mycket vanligt fel. Som ett resultat av felet “ett säkerhetsfel inträffade” blockeras din åtkomst till systemet eftersom tiden på ditt system inte matchar tiden på aktiveringsservrarna.

Varför kan jag inte komma åt mitt Xbox Live-konto?

Xbox kanske inte har fått det nya lösenordet för ditt konto, så du kan inte logga in på det efter att ha ändrat lösenordet för ditt Microsoft-konto. Du kan göra det genom att logga in på ditt konto. Microsoft. Windows. Klicka sedan på Logga in, ange e-postadressen för ditt Microsoft-konto och ange ditt nya lösenord.

Hur fixar du ett köpfel på Xbox One?

 • Du måste skapa ett konto hos Microsoft för att uppdatera dina inställningar.
 • Välj Betalningsalternativ i avsnittet Betalning och fakturering.
 • Du kan lägga till en ny betalningsmetod, visa eller redigera ett kort eller ta bort ett kort under Betalningsmetoder.
 • Du kan spara din uppdaterade information genom att ange den här.
 • Hur åtgärdar jag felkoden 0x80072f8f?

  Rätt datum, tid och tidszon finns i Windows. Du kan korrigera dem och starta om datorn om de inte är det. Du kan behöva aktivera din Windows-kopia igen efter omstart. Du kan ställa in datum eller år tillbaka (i en tidigare tid) för att aktivera Windows om aktiveringsfelet 0x80072F8F kvarstår.

  Kan jag fortfarande aktivera Windows 7?

  Ja. Efter den 14 januari 2020 kan du installera om Windows 7 eller installera det igen. Som ett resultat kommer du inte att få uppdateringar via Windows Update, och Microsoft kommer inte längre att erbjuda stöd för Windows 7 heller.

  Hur aktiverar jag Windows?

  Du kan aktivera enheten genom att gå till Inställningar > Uppdatering och säkerhet > Aktivering efter att ha tryckt på Windows-tangenten. Du kan ta reda på om Windows inte är aktiverat genom att söka och trycka på ‘Felsökning’. Aktivera Windows genom att välja alternativet “Aktivera Windows” i det nya fönstret.

  Hur kommer jag åt mitt Xbox Live-konto?

  Xbox är tillgänglig. Om du tror att du är inloggad med en e-postadress för ett Xbox-konto, försök att logga in med den adressen. E-postadressen och lösenordet du angav är giltiga om du kan logga in. Speltaggar som är kopplade till denna e-postadress kommer att visas i det övre högra hörnet av skärmen.

  Hur får jag tillbaka mitt Xbox Live-konto?

  Du kan öppna ett konto genom att klicka här. Microsoft. Windows. Du måste skapa ett konto hos www.com. En säkerhetskod kommer att skickas till dig. Din Xbox-profil, såväl som alla tillhörande spel, musik och video, kommer att vara tillgängliga nästa gång du loggar in på din konsol efter att ha angett koden.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button