Hur åtgärdar jag felkod 8b050033?

Den första lösningen är att kontrollera Xbox-statusen. Om du ser några tjänster med varningar, utöka tjänsten, scrolla ned till Aviseringar och logga in för att få ett meddelande när tjänsten är igång igen efter en varning.

Hur åtgärdar jag felkoden 0x8027025a?

 • Kontrollera om Xbox Live Core Services är nere först.
 • Försök att starta om den berörda appen igen efter att den har påverkats.
 • Du kan lösa det här problemet genom att hårdåterställa din Xbox One-konsol och dess cache.
 • Du kan installera den berörda appen på din externa hårddisk genom att avinstallera den.
 • Hur åtgärdar jag felkoden 0x80040900?

 • Guiden kan nås genom att trycka på Xbox-knappen *.
 • Profil och system > Inställningar > System > Konsolinformation finns under Inställningar > System > Konsol.
 • Återställningskonsolen visas.
 • Genom att välja Återställ och behåll mina spel och appar återställer du operativsystemet och raderar all potentiellt skadad data utan att ta bort dina spel.
 • Varför kan jag inte logga in på Xbox Live just nu?

  Xbox kanske inte har fått det nya lösenordet för ditt konto, så du kan inte logga in på det efter att ha ändrat lösenordet för ditt Microsoft-konto. Du kan göra det genom att logga in på ditt konto. Microsoft. Windows. Klicka sedan på Logga in, ange e-postadressen för ditt Microsoft-konto och ange ditt nya lösenord.

  Hur fixar jag min Xbox-felkod?

 • Se till att din konsol är helt urkopplad genom att stänga av den och dra ur nätsladden.
 • Efter 30 sekunder ansluter du nätsladden igen och väntar några minuter till.
 • Parningsknappen och utmatningsknappen på konsolen kan hållas nedtryckta och sedan kan Xbox-knappen tryckas in.
 • Hur fixar jag 0x8b050033 på Xbox 360?

  Du kan utföra en hård återställning på Xbox One genom att göra det. Slå på maskinen efter att den har stängts av i en hel minut. Om strömkondensatorerna inte är helt tömda kan du till och med koppla bort strömkabeln från strömkällan. Du bör inte fortsätta att trycka på strömknappen på samma sätt som du gjorde tidigare.

  Vad betyder felkod 0x87e5000a?

  Om detta händer startar du om din konsol eller spel, eller om din konsol har stött på ett oväntat fel, starta om din konsol. Alla måste falla ner.

  Vad ska jag göra om din Xbox säger att det var ett problem med uppdateringen?

  Håll ned Xbox-knappen * på konsolens framsida i cirka 10 sekunder. Vänta 30 sekunder efter att konsolen har stängts av innan du drar ur nätsladden. Genom att trycka på Xbox-knappen kan du slå på konsolen efter att den har anslutits. Du kan behöva installera systemuppdateringen igen efter att konsolen har startat om.

  Tar omstart av Xbox One bort allt?

  Det är möjligt att starta om din Xbox-konsol, utföra en full strömcykel eller fysiskt koppla ur den för att starta om den helt och åtgärda många vanliga problem, men inga av dina spel eller data kommer att raderas.

  Varför är min Xbox One så långsam?

  Du kanske upplever långsam Xbox One-prestanda på grund av att den har stått på för länge. Som ett resultat kan cachen och systemen som körs bakom kulisserna saktas ner. Om detta händer, försök att starta om datorn genom en hård omstart eller strömcykel.

  Vad betyder 0x80040900?

  Ett felmeddelande “0x80040900” kan orsakas av ett felaktigt e-postservernamn (eller port) i Outlook-kontoinställningarna, eller av ett problem med internetanslutningen som hindrar dig från att nå e-postservern.

  Varför fortsätter min Xbox att säga vänta en hel minut?

  Det står alltid “Vänta en hel minut och försök sedan igen”. Användare kan vanligtvis inte starta applikationer som Netflix eller ett visst spel när de försöker starta dem. En alternativ MAC-adress har använts felaktigt.

  Hur åtgärdar jag felkoden 0x803f900a?

  För att öppna guiden och komma åt Profil & System, tryck på Xbox-knappen på din handkontroll. Du kan prenumerera på ditt konto genom att välja Inställningar > Konto > Prenumerationer. Du kan förnya din prenumeration genom att välja Förnya och följa stegen.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button