Hur åtgärdar jag felkod 032 1208?

Det finns möjliga lösningar på detta problem. Du kan se den mobila versionen av videon i webbläsaren genom att klicka på de tre horisontella linjerna i det nedre högra hörnet av skärmen och sedan välja Begär mobilwebbplatser från rullgardinsmenyn.

Hur åtgärdar jag felkod 032 1006?

För att lösa detta problem ställer du helt enkelt in dina nya 3Ds manuellt och tilldelar en manuell IP-adress. Inställningarna för din IP, Subnet, Gateway och DNS måste ställas in manuellt.

Varför kan jag inte titta på Youtube på min 3ds?

YouTube kommer inte längre att stödja sin app för Nintendo 3DS, 2DS och New 3DS-enheter den 3 september 2019. Du bör kunna ersätta YouTube-appen på din nya 3DS, 3DS XL eller 2DS om du har en YouTube-webbplats.

Hur får jag Youtube att fungera på min 3ds Xl?

Om du inte tittar på videorna på Youtubes mobilsajt får du ett felmeddelande. För att komma åt mobilsajten måste du klicka på menyknappen nere till höger (3 rader) och sedan markera knappen “Begär mobilsajter”. Du kommer att kunna spela YouTube på New 3DS när du har gjort det.

Kan du titta på videor på en 3ds?

Det finns Netflix på Nintendo 3DS, men vad folk verkligen vill göra med 3DS är att titta på 3D-filmer och videor vart de än går, inte bara på 3DS. Nintendo Video Player är nu tillgänglig gratis på 3DS, vilket gör att användare kan titta på exklusiva filmtrailers, animerade kortfilmer och till och med extremsportvideor.

Kan 3ds spela Netflix?

Nintendo Switch-användare måste fortfarande vänta till slutet av året för att se Netflix på Wii U och 3DS. Enligt det inlägget kommer Netflix inte längre att vara tillgängligt på Nintendo eShop på Wii U och Nintendo 3DS Family-system från och med den 30 juni 2021.

Har 3ds en webbläsare?

Användare av Nintendo 3DS-familjen kan använda webbläsaren (japanska: *, Hepburn: *, Int*netto Burauz*), som är designad för webbsurfning. Utöver den högre videokvaliteten kan New Nintendo 3DS och dess XL-variant även hantera högre grafikbearbetning och videoavkodning.

Fungerar Youtube på 3ds Xl?

Den inbyggda webbläsaren i systemen New Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 2DS XL gör det möjligt för användare att titta på YouTube-videor. Du har använt YouTube-appen väl.

Stöds fortfarande Nintendo 3ds Xl?

Nintendo meddelade i ett uttalande på sin officiella hemsida att de inte längre kommer att acceptera reparationsförfrågningar för Nintendo 3DS och Nintendo 3DS XL från och med den 31 mars 2021, på grund av svårigheten att säkra de nödvändiga delarna.

Är 3ds Xl död?

Nintendo meddelade på torsdagen att de hade slutat tillverka sin 3DS-familj av konsoler, och lade till en anteckning på sin officiella hemsida som läser, “Nintendo 3DS-familjen av system har kommit till ett slut.”

Relaterade Artiklar

Back to top button