Hur åtgärdar jag fel vid nedladdning av appar för Windows 10?

Du kan fixa appar som har fastnat eller väntar genom att öppna inställningarna. Uppdatering och säkerhet är det första steget. Felsök genom att klicka på den. Windows Store Apps-objektet finns under avsnittet “Hitta och åtgärda andra problem”. Du kan köra felsökaren genom att klicka på knappen Kör felsökare. Fortsätt vid behov med instruktionerna på skärmen.

Varför kan jag inte ladda ner appar på mitt Windows 10?

Du kan ha problem med att ladda ner en app från Microsoft Store om din Windows 10-version är föråldrad eller har buggar. Se till att din dator är uppdaterad genom att installera den senaste uppdateringen. Du kan söka efter uppdateringar genom att gå till Inställningar > Uppdatering och säkerhet > Windows Update.

Hur fixar jag appar som inte installeras på Windows 10?

Du kan reparera eller återställa dina appar i Windows 10 genom att gå till Reparera eller ta bort program. Installera dina appar igen: Välj Se mer > Mitt bibliotek i Microsoft Store. Välj sedan Installera från listan över appar som du vill installera om.

Varför laddar inte min Windows Store ner appar?

Ett fel kan uppstå som ett resultat av ett fel eller ett slumpmässigt anslutningsfel. Du kan kontrollera om nedladdningen fungerar igen genom att stänga Microsoft Store och starta om den. Om du är osäker på om du ska starta om datorn, prova det en gång.

Varför kan jag inte ladda ner appar på min dator?

Windows Store kommer inte att kunna installera program om du har en felaktig inställning av datum och tid på din dator. Om du får ett meddelande om att tidsinställningen på din PC är felaktig, gå till PC-inställningar, se till att datum, tid och tidszon är korrekt inställda och försök sedan igen.

Varför låter det mig inte ladda ner appar på Windows 10?

Du kan registrera dig för Microsoft Store genom att klicka här. Logga in genom att klicka på din profilbild uppe till höger och sedan på ditt konto. Du kan försöka ladda ner igen efter att ha startat om datorn, startat Microsoft Store-appen och loggat in igen. Du kan felsöka Windows Store-appar genom att köra felsökaren.

Kan du inte installera appar från Windows Store?

 • Börja med att kontrollera om Windows Defender-brandväggen är aktiverad.
 • Du kan kontrollera din Windows Store-licens genom att gå till Microsoft Store.
 • Du kan felsöka Windows-appar med hjälp av felsökaren.
 • Store-appen måste återställas.
 • Varför kan inte appar installeras?

  Du hittar Google Play Butiks appinfosida genom att gå till Inställningar > Appar och aviseringar > Se alla appar. Kontrollera om problemet har lösts genom att trycka på Force Stop. Försök igen efter att ha klickat på Rensa cache och Rensa data och sedan öppna Play Butik igen.

  Varför laddar inte min Microsoft Store ner spel?

  Kontrollera om det finns problematiska applikationer under en ren start om problemet kvarstår. Fastnar i Windows Store när du laddar ner – Ibland upptäcker du att ditt spel inte startar. Du kan behöva återställa Window Update-komponenterna och försöka igen om detta inträffar. Kontrollera om problemet har åtgärdats genom att installera de senaste uppdateringarna.

  Varför kan jag inte installera appar på Windows 10?

  Att avinstallera den aktuella versionen av programvaran är det bästa sättet att lösa problemet om du fortfarande inte kan installera den ordentligt på Windows. Gå till Inställningar > Appar > Appar och funktioner och avinstallera den tidigare versionen. Även om detta inte bör radera all data som du har sparat i appen, kanske du vill säkerhetskopiera alla inställningar eller annan viktig information först.

  Kan du ladda ner en app på en dator?

  Du kan enkelt installera appar. Sökknappen på startskärmen visas när du klickar på Sök Spela efter, som beskrivs i steg 4. Appen kommer att finnas tillgänglig i Google Play, där du kan ladda ner den genom att klicka på “Installera”. Du kan synkronisera dina installerade appar mellan din PC och Android-enhet med Bluestacks, som har en Android-app.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button