Hur åtgärdar jag F1-felkoden på Cabrio Washer?

Det finns en skadad motorstyrenhet eller en skadad dörrlåsmagnet. Poäng 0. Avloppspumpen är ett bra val. Vattnet i tvättmaskinen ska tas ut genom avloppsslangen.

Hur rensar du felkoden på en Whirlpool Cabrio Washer?

Skriv ner felkoden!! Om felkoden inte raderas, starta om cykeln genom att trycka på PAUSE/CANCEL en gång. Du kan njuta av en lugnande kopp te medan tvättmaskinen diagnostiseras automatiskt om den dyker upp igen. Du kan se alla Cabrio-felkoder lagrade i Cabrio Diagnostics-videon.

Varför säger min Whirlpool Cabrio Washer F?

F-felkoden är relaterad till vad?? I detta fall kan styrkortet inte kommunicera med andra enheter eller system på grund av det enda F-felet. Det finns flera orsaker till detta fel, inklusive spänningsfall i hemnätverket, kraftiga spänningsöverspänningar och kortslutningar.

Hur rensar jag felkoden på en Whirlpool Cabrio?

Koden kan tas bort genom att trycka på paus- eller avbrytknappen två gånger. Du kan koppla ur tvättmaskinen eller koppla ur strömmen i en minut om koden fortfarande visas. Under Clean Washer-cykeln upptäcktes föremål i tvättmaskinen. Clean Washer-cykeln bör startas om efter att föremål har tagits bort från trumman.

Hur återställer du felkoden på en Cabrio-tvätt?

Cabrio-återställningsproceduren återställer din bildskärm genom att trycka på valfri knapp på den. Genom att göra detta kommer felkoden att raderas. Tryck på PAUSE eller AVBRYT för att komma åt detta alternativ. Tryck på START när du har valt en cykel.

Hur återställer jag min Whirlpool Cabrio Washer?

När du har tryckt på Start Stop-knappen kommer du att kunna stoppa programmet. Skölj, tvätta och stoppa ljuset efter att du vridit ratten. 10 sekunder efter att du har stängt av tvättmaskinen, koppla ur den. Slå slutligen på brickan och den kommer att återställas.

Hur blir jag av med Whirlpool Washer-fel?

  • Whirlpool-tvättmaskinen ska kopplas ur från elnätet så att den kan rengöras.
  • Efter att styrenheten har startat om, vänta 15-20 minuter.
  • Genom att trycka på START-knappen (På/Av) kan du återställa felet.
  • Se till att luckan är låst.
  • Relaterade Artiklar

    Back to top button