Hur återställer jag en raderad Spotify-spellista?

Spotify är en streamingplattform (android
Windows
) till växande framgång. Utrustad med många funktioner, presenterar den en imponerande katalog som kan organiseras i spellistor. Även om man vet hur man använder Spotify är det bara naturligt att göra misstag då och då. Här är en handledning om hur man tar bort en spellista från Spotify men också hur man återställer den vid behov.

Spotify tutorial trick

Ta bort en Spotify-spellista

Vill du rensa upp dina (för många) personliga spellistor? Här är stegen att följa.

På appen för Android

På Spotifys startskärm på din smartphone eller surfplatta, gå till “Bibliotek” välj sedan spellistan att radera. Från dess huvudsida, klicka på 3-punktsmeny som är uppe till höger.

tuto_17_spotify_playlist_privee1

Denna meny ger tillgång till många funktioner. Klicka på “Ta bort spellista” och, om du är säker på ditt val, bekräfta åtgärden genom att klicka på “Att radera” i fönstret som visas.

tutorial_18_spotify_playlist_supprimee4

På PC-app eller webbspelare

Det snabbaste sättet att ta bort en spellista på din dator är följande. Svep i Spotifys vänstra navigeringsfält högerklicka på spellistan att radera. Från menyn som visas klickar du på “Att radera“.

tutorial_18_spotify_playlist_deleted

För att bekräfta din åtgärd, klicka sedan på “Att radera” i det nya tillgängliga fönstret.

tutorial_18_spotify_playlist_deleted1

Återställ raderad Spotify-spellista

Om du av misstag har raderat en spellista utan att mena det, få inte panik! Spotify låter dig återställa den inom 90 dagar efter raderingen.

För att komma igång, gå till ditt Spotify-konto via webbläsaren. I fliken “Återställ spellistor” hittar du de nyligen raderade spellistorna. För att återställa den, klicka på “Återställ” och voila!

tutorial_18_spotify_playlist_supprimee2

Han kommer att bli kan behöva starta om Spotify app eller uppdatera din webbläsare för att få en återställd spellista att visas i ditt bibliotek igen.

tutorial_18_spotify_playlist_supprimee3

Raderings- och återställningsalternativen för raderade spellistor gör Spotify-användare en stor tjänst. Dessa två funktioner är mycket användbara att bemästra för en bättre upplevelse på streamingplattformen.

Läs även:

  • Alla våra Spotify-tutorials

  • Hur hanterar du ditt Spotify-konto?
  • Hur använder man Spotify?
  • Hur ansluter jag Spotify till andra enheter?

Relaterade Artiklar

Back to top button