Hur använder man Deezer?

Deezer
är den franska ledaren inom ljudströmningslösningar. Du kan lyssna på mer än 73 miljoner låtar, men också spara dem i dina favoriter, skapa anpassade spellistor eller till och med upptäcka musik som är speciellt utvald för dig. Plattformens utbud är varierat, du kan dra nytta av hela katalogen med ett gratis konto och för att få tillgång till alla funktioner har du valet mellan 4 betalprenumerationer: Premium, Family, Student och Hi-Fi.

Deezer tutorials tips

Du vet redan hur du ställer in ditt konto, vi föreslår nu att du lär dig hur du använder Deezer för Android och drar fördel av det på bästa möjliga sätt.

Lyssna på dina favoritlåtar med Deezer

Bland mängden låtar som finns tillgängliga på Deezer har du dina preferenser… Och du vill kunna hitta rätt! Lär dig till exempel hur du sparar en titel i dina favoriter, det här är en lista som skapas som standard i alla Deezer-konton. Du kan inte ta bort den heller. Och om du vill dela en bit på sociala nätverk, via e-post eller till och med via SMS, är det också möjligt.

använd Deezer

Medan du lyssnar finns texterna tillgängliga för vissa låtar, det är dags att förvandla din smartphone till en bärbar karaokemaskin! Och just för att vara säker på att kunna streama musik när som helst och var som helst, även när du inte har tillgång till internet, ger betalerbjudandena (Premium, Student, Family och Hi-Fi) möjlighet att ladda ner dina titlar att lyssna på dem senare, med “Offline”-läget.

använd Deezer

Hantera personliga spellistor på Deezer

Favoriter är bra, men om du är en musikälskare kommer du snabbt att spela in 10, 100, 1000 låtar och du måste organisera dig! Det här är vad spellistor är till för: vi föreslår att du lär dig hur du komponerar, ändrar och tar bort dem. För, till skillnad från favoriter, kan en spellista raderas (förutsatt att du har skapat den själv). Och om du raderade en av misstag, inga problem, du kan återställa den!

använd Deezer

Naturligtvis kommer du också att lära dig hur du lägger till en låt i en spellista, men också hur du skapar en samarbetsspellista. Detta innebär att alla Deezer-medlemmar kommer att kunna berika den med ytterligare titlar, men inte ändra den eller ta bort den.

Observera i alla fall att utöver de 10 000 låtar som din favoritlista kan innehålla kan varje spellista ha 2 000, och du kan skapa upp till 2 000 spellistor! Och om du gillar ett album, en artist eller en spellista som komponerats av en annan användare, kan du också lägga till dem i dina favoriter.

använd Deezer

Upptäck musik med Deezer

Deezer erbjuder dig också att upptäcka musik. Baserat på vad du lyssnar på och vad du lägger till dina favoriter, föreslår algoritmen personliga mixar. Den rekommenderar också spellistor och artister som liknar de du
kärlek. Och från artisten eller spårskärmen kan du lyssna på en mix inspirerad av den artisten eller spåret.

Du hör musik i en butik, på gatan, i transporter och du vill identifiera den för att kunna lyssna på den igen? Deezer har allt täckt med SongCatcher-funktionen. Allt som krävs är en internetanslutning för att den ska ge dig titeln och artistnamnet.

använd Deezer

Gå ännu längre med Deezer

När man har lärt sig att hantera
dina favoriter och dina spellistor, kanske du vill gå längre! Deezer
erbjuder dig till exempel att bli testare av dess nya funktioner genom att
förhandsvisning, med Deezer
Labs! Du kan också överföra
en spellista från ett konto till ett annat; detta kan röra medlemmarna i din
Familjekonto eller helt oberoende prenumerationer.

använd Deezer

> Hitta alla våra serier av tutorials på Deezer

> Hur hanterar du ditt Deezer-konto?

> Hur lyssnar man på Deezer på andra enheter?

Relaterade Artiklar

Back to top button