Hur ändrar man typsnittet på Instagram-inlägg?

Vad underbart vi känner oss när vi lägger till en personlig touch till alla våra saker . Vi använder bilder, färger, bokstäver och annat för att skicka ett meddelande om vår personlighet, och visa hur seriösa och till och med roligaste vi kan vara. Nåväl, nu kan vi ändra typsnittet på Instagram för inlägg.

Och kanske tror du just nu att det är omöjligt, men låt mig säga dig, vi har redan lyckats göra det. Därför vill vi dela det med dig. Vi uppmanar dig därför att fortsätta läsa den här artikeln för att ta reda på hur ändra typsnittet på instagram-inlägg .

Begränsningar vi får på Instagram när vi byter teckensnitt

Menyn som Instagram erbjuder oss att ändra typsnittet vi använder ger oss inte många alternativ att välja mellan. Och även om vi kan ändra dem har vi bara standardteckensnitt som kanske inte är de vi vill använda. I framtiden kommer Instagram att överraska oss med mer intressanta bokstavsdesigner.

På Instagram hittar vi som standard den mest använda typsnittsstilen i världen: Helvetica . Detta har till sin fördel att den är neutral och mycket läsbar.

Detta gör att vi förstår varför detta sociala nätverk har valt att använda detta typsnitt, eftersom det gör att meddelandena är tydliga och lätta att läsa. Det finns också klassiska, moderna, neon, skrivmaskiner och fetstilta typsnitt.

I alla fall, för älskare av variation, det här antalet alternativ kan begränsas till vad vi vill fånga i våra berättelser. Därför undersöker vi och hittar ett sätt att lägga till andra typer av bokstäver i Instagram-inlägg som kommer att anpassa vårt innehåll.

Instagram-typsnittsleverantörer

Tricket för kunna ändra typsnittet på Instagram är använd en kompatibel app för teckensnittsgenerator med detta sociala nätverk. Och den goda nyheten är att vi har flera alternativ att välja mellan. I dessa applikationer finns: Metataggar, LingoJam, Insta-teckensnitt, Instagram-teckensnitt, bokstäver och typsnitt, etc.

När vi väl har fått tag på en av dessa applikationer kommer vi åt den från en webbläsare eller smartphone. Vi kommer att lägga märke till en textruta där vi kommer att placera bokstäverna eller fraserna som vi ska anpassa. Vi kommer att visas en mängd olika källor som är kompatibla med Instagram och utseendet de erbjuder.

Efter att ha valt den vi gillar mest, vi kopierar texten och öppnar vår Instagram-app . Hitta nu utrymmet där du vill att din personliga fras ska vara i din profil och klistra helt enkelt in den.

Redo! Hur lätt och enkel processen var. Nu när du vet hur kan du redigera din profil, svara på kommentarer, anpassa dina berättelser och till och med skicka direktmeddelanden med din personliga polisstämpel.

När vi vill kan vi igen ändra typografin i våra Instagram-inlägg . Vi behöver bara komma åt applikationen som vi har laddat ner i Google Play eller i App Store igen och utföra processen som vi redan har förklarat för dig.

Att anpassa vår Instagram med ett annat typsnitt för våra publikationer är redan en realitet. När du har provat dessa verktyg som vi har tillhandahållit i den här artikeln, kommer du säkert att känna dig glad över att veta att du nu kan lägga en originalstämpel på ditt innehåll . Berätta för oss hur du skrev i avsnittet längst ner på sidan.

Relaterade Artiklar

Back to top button