Hur ändrar man sin profilbild och användarnamn på Spotify?

Marknadsledare, Spotify erbjuder en plattform för streaming av musik och podcasts (android
Windows
). Mycket komplett, den innehåller flera anpassningsfunktioner. För en upplevelse i din bild är det alltså möjligt att lägga till ett profilfoto eller ändra din pseudonym. Denna handledning visar dig hur du gör det i några mycket enkla steg.

Spotify tutorial trick

Ändra profilbild och Spotify-användarnamn på Android-appen

Öppna Spotify-appen på din telefon eller surfplatta. För att hitta anpassningsmenyn, klicka påmutter ikon finns längst upp till höger på startskärmen. På inställningssidadu måste sedan klicka på “Se profil” (under din pseudonym).

tutorial_6_spotify_photo_nom_profil_app

Från din profil klickar du på “ändra profilen” låter dig gå med i anpassningssida. Beroende på vad du vill göra klickar du på “Redigera Foto” Var på ditt smeknamn att ändra det.

tutorial_6_spotify_photo_nom_profil_app1

Genom att klicka på “Redigera foto” får du tillgång till din Spotify fotogalleri personliga eller att ta en bild med kameran på din smartphone/surfplatta. Det är också via denna knapp du kan radera din profilbild nuvarande.

Efter att ha valt ett foto som du vill, kommer du att kunna zooma in eller ut på den med ett enkelt svep med två fingrar. Klicka slutligen på “Använd foto“för att bekräfta det.

tutorial_6_spotify_photo_nom_profil_app2

Det sista nödvändiga steget är att helt enkelt klicka på “Att registrera“, som finns längst upp till höger på profilanpassningssidan.

tutorial_6_spotify_photo_nom_profil_app3

Ändra profilbild och Spotify-användarnamn på PC

Samma tillvägagångssätt är möjligt på Spotify-versionen för pc. Gå först till pilmenyn finns längst upp till höger i applikationen och klicka sedan på “Profil“.

tutorial_6_spotify_photo_nom_profil_

Väl på din profilsida klickar du på den stora runda ikonen bredvid ditt namn/smeknamn för att visa alternativet “Välj en bild“.

tutorial_6_spotify_photo_nom_profil1_

Ett nytt fönster öppnas där du kan ändra ditt namn/pseudonymav välj en profilbild lagras på din dator eller radera befintligt foto.

tutorial_6_spotify_photo_nom_profil2_

Klicka slutligen på “För att skydda” i samma fönster för att slutföra anpassningen av din profil.

tutorial_6_spotify_photo_nom_profil3_

Läs även:

  • Alla våra Spotify-tutorials

  • Hur hanterar du ditt Spotify-konto?
  • Hur använder man Spotify?
  • Hur ansluter jag Spotify till andra enheter?

Relaterade Artiklar

Back to top button