Hur ändrar jag din profilbild på Skype?

Skype-tips © clubic.com

Om profilbilden du (kanske) ställde in när du skapade ditt Skype-konto inte längre passar dig kan det vara dags att ändra den. Den goda nyheten är att det inte blir lättare.

Speciellt eftersom det finns flera lösningar för detta.

Hur ändrar jag din profilbild på Skype?

1. För att komma till menyn som låter dig ändra din Skype-profilbild, finns det två lösningar: klicka på din profilbild var som helst i Skype-gränssnittet (om du håller muspekaren över den visas en penna), sedan på “Uppdatera profilbild”. Eller gå till inställningarna och sedan posten “Profilfoto” i menyn “Konto och profil”.

Skype-alternativ © Skärmdump

2. I båda fallen kan du välja mellan att ta bort fotot, visa det större eller ladda ett nytt från den plats du valt. Observera att från alternativen kan du också välja att visa detta foto offentligt eller endast för dina kontakter.

skype-profil © Skärmdump

Hitta andra handledningar för att hantera och säkra ditt Skype-konto:

  • Alla tutorials på Skype

  • Hur lägger man till en kontakt på Skype?
  • Hur tar man bort ett Skype-konto?
  • Hur ändrar jag min profilinformation på Skype?
  • Hur ändrar jag ditt lösenord på Skype?
  • Hur ändrar jag din profilbild på Skype?
  • Hur skapar man ett Skype-konto?
  • Hur ändrar jag din e-postadress på Skype?

Relaterade Artiklar

Back to top button