Hur ändrar jag din profilbild på Messenger?

Handledningstips för Messenger

Upptäck alla möjligheter med din applikation genom att lära dig hur du hanterar och skyddar ditt konto på rätt sätt budbärare
. Om du vill anpassa din profil genom att integrera bilden du väljer, finns det inget som en bra handledning för att hjälpa dig! Verkligen är operationen hår mer komplex än det verkar.

Även om det är möjligt att skapa ett Messenger-konto utan att någonsin ha satt sin fot på Facebook, har de två apparna en nära koppling. När du skapar ett Messenger-konto skapas oundvikligen en Facebook-sida i ditt namn omedelbart. För att ändra din profilbild måste du gå via ditt Facebook-konto.

Ändra din profilbild på Messenger

1. Om du har Facebook-appen på din smartphone, öppna den, annars kan du ladda ner den eller komma åt den via din webbläsare. När du har loggat in på ditt konto, gå till din profilsida. För att göra detta, tryck på menyn ” smörgås » finns längst upp och längst till höger på skärmen.

msgr handledning

2. Tryck sedan på raden som visar din nuvarande bild, ditt namn och “Visa din profil”.

msgr handledning

3. Väl på din sida trycker du på din nuvarande profilbild (eller på avataren som erbjuds av Facebook om du aldrig har lagt till en tidigare).

msgr handledning

4. I rullgardinsmenyn som visas väljer du raden “Välj ett profilfoto”.

msgr handledning

5. Välj sedan bland bilderna du har, i det här fallet här i galleriet på en smartphone, men det kan också vara en bild att ladda upp från en dator eller att välja bland dina Facebook-bilder om du redan har publicerat några .

msgr handledning

6. Den valda bilden visas på Facebook som en förhandsvisning. Du kan “Lägg till en dekor” till det här fotot, välja att “Gör det tillfälligt” eller till och med berika det med en bildtext. Sedan är det bara att trycka på “Spara”-knappen längst upp till höger på sidan för att validera din bildändring.

msgr handledning

Notera : Du kanske inte ser din nya profilbild visas direkt från ditt Messenger-konto. I det här fallet, koppla ur och anslut sedan igen, det borde gå bra. Du kan också byta till ditt andra Messenger-konto om du har ett, innan du byter tillbaka till det här.

Om du inte gillar att ha en Facebook-sida kan du inaktivera ditt konto medan du fortsätter att använda Messenger. Men du kommer då inte längre att kunna ändra din profilbild, om du inte återaktiverar ditt konto i sinom tid.

Hitta andra handledningar som hjälper dig att hantera och säkra ditt Messenger-konto
:

 • Vår kompletta Messenger-fil: tips, råd och handledning.
  • Hur skapar man ett Messenger-konto?
  • Hur ändrar jag ditt telefonnummer på Messenger?
  • Hur använder jag Messenger på datorn?
  • Hur skapar man ett användarnamn på Messenger?
  • Hur aktiverar jag tvåfaktorsinloggning på Messenger?
  • Hur inaktiverar man tvåfaktorsinloggning på Messenger?
  • Hur döljer du ditt telefonnummer för främlingar på Messenger?
  • Hur döljer man sin profilbild för främlingar på Messenger?
  • Hur kopplar man bort fjärranslutningen på Messenger?
  • Hur avaktiverar jag ditt Messenger-konto?
  • Hur tar jag bort mitt Messenger-konto?

Relaterade Artiklar

Back to top button