Hur aktiverar man mörkt läge i Microsoft Office på ett enkelt sätt?

Lär dig hur du aktiverar mörkt läge Microsoft Office det är ganska användbart för människor som bestämmer sig för att ta hand om sin syn. Det är också viktigt för dem som känner sig överväldigade av datorljus.

Det spelar ingen roll om du har installerade Microsoft Office i Windows 10 gratis kommer du alltid att ha tillgång till detta läge. Så du kan snart använda eller använda Microsoft Office / a> korrekt utan att skada din syn.

För några år sedan anpassade Microsoft mörkt läge för att använda verktygsfältet, kontrollpanelen och kalkylarkets bakgrund med en matt svart nyans. Den är tillgänglig för versioner från 2006 till idag.

Denna funktion har många operativa fördelar, men det är ett attribut som beror på konsumenternas krav och smak.

Steg-för-steg-guide: Aktivera mörkt läge i Microsoft Office

Aktiverar mörkt läge i Microsoft Office på ett enkelt sätt bygger på följande steg, som kan tillämpas på olika versioner av programmet:

Öppna plattformen

Det första steget är att gå in i Office-programmet där det är planerat att tillämpa det mörka läget, när det väl är laddat undersöker vi det övre vänstra området. I det här avsnittet hittar användaren alternativet » Kontrollpanel “.

När du klickar visas följande kolumn och flera funktioner i programmet. I det nedre vänstra området kommer det att finnas en annan lista med alternativ, tryck på den som säger” konto “.

En viktig punkt i detta kriterium är att om användaren har den engelska versionen kommer denna knapp att ha namnet ” konto “. Du kan dock välja att prova ändra Microsoft Office-språket till spanska.

Välj önskad färg

När det väl har angetts kommer programmet att återföra användaren till en ny sida där det kommer att finnas flera valkommandon. I området till höger hittar du ett avsnitt med titeln » kontorstema ” Var ” kontorstema “.

Om du väljer nedåtpilen visas en ny lista med en serie färger för det öppna Microsoft. Det kommer att vara ett bra tillfälle att välja de nyanser som kommer att tilltala konsumenten mest.

Eftersom tanken i den här artikeln är att förvandla den till mörkt läge, är det idealiska att trycka på knappen som säger ordet ” svart ” Var ” mörkgrå “. Du kan dock välja andra mer estetiska teman som vitt eller grått.

Var kan vi se föreställningen?

Det är mycket viktigt att notera att svart inte syns genom hela programmet, eftersom kalkylarket förblir tomt för att förbättra affärsutvecklingen. Det kan dock ses i verktygsfält, meny, kontrollpanel, bland andra kommandon där du kan markera mörkt läge i Microsoft Office.

Avsikten med kolorimetri bygger på att förbättra konsumentutvecklingen i programmet, varför det tillämpas på strategiska områden som bedöms av företaget självt.

Här är fördelarna med mörkt läge

Microsoft Office Dark Mode går långt utöver bara färg eller estetisk smak i programmet, men det har också följande fördelar:

  • Det har stora fördelar för minska ögonproblem som t.ex som närsynthet, bland andra progressiva skador. Dessutom hjälper det till att minska ögontröttheten för personer med långa arbetstider.
  • Detta är mycket användbart för personer som arbetar på natten, eftersom ljuset inte kommer att vara lika intensivt som standardalternativet.
  • Det stör inte människor som användaren kan ha i närheten, så det är till stor nytta i datorer som smarta enheter eller surfplattor. Dessutom minskar det exponentiellt absorptionsnivåerna av elektrisk energi av enheterna i fråga.

Det här är nackdelarna med mörkt läge

I vissa sällsynta fall, särskilt med kroniska skador, kan mörkt läge skada långsiktig hälsa. Många människor måste tvinga sina syn för att skilja kommandon med funktion. Enligt vissa experter, för vissa konsumenter, de mörkt läge orsakar problem som huvudvärk, huvudvärk eller trötthet.

Relaterade Artiklar

Back to top button