Hur aktiverar man God Mode på Windows 11?

Windows 11 God Mode

Det finns ett dolt läge i Microsoft OS som är extremt praktiskt för sina användare. Detta är naturligtvis God Mode som vi uppenbarligen hittar i den senaste versionen av Redmond-företaget. Så här är hur du aktiverar God Mode för att spela Gud på Windows 11.

Var inte rädd: att aktivera God Mode för att spela Gud på Windows 11 kräver inte mer än 20 sekunder av din tid och kräver inga farliga eller komplicerade manipulationer från din sida. Det är i princip att högerklicka och byta namn på en mapp. Lätt !

Windows 11 God Mode: vad är det för användning?

Innan vi visar dig proceduren – mycket enkel och snabb – som låter dig aktivera God Mode på Windows 11, låt oss göra en kort påminnelse om vad den här funktionen är och dess användbarhet, för dem som ännu inte känner till den här funktionen lite magiskt fönster.

Vi skulle kunna definiera God Mode i Windows 11 som en mapp eller katalog med genvägar som ger åtkomst till alla parametrar i operativsystemet och kringutrustning relaterade till datorn.

Kort sagt en verktygslåda där alla element samlas i en enda skärm; mer omfattande än kontrollpanelen och bättre organiserade än menyerna och undermenyerna i appen Inställningar.

Sålunda, genom gudsläget i Windows 11, kan vi på en enda skärm, bland trettio tillgängliga kategorier, hantera de olika alternativen för Aktivitetsfält och navigeringfrån Nätverks-och delningscenterav Användarkontonav’Filhistorikav Energialternativeller ens brandvägg Windows Defender.

Aktivera God Mode på Windows 11

För att aktivera God Mod för att spela Gud på Windows 11 behöver du bara skapa en mapp och ge den ett specifikt namn. Och det är allt ! Du får då omedelbar tillgång till denna mycket omfattande verktygslåda. Som utlovat kommer det bara att ta dig några sekunder, så låt oss se detaljerna i denna korta procedur.

Placera först muspekaren på ett ledigt utrymme på skrivbordet i Windows 11 och högerklicka för att öppna snabbmenyn. Klicka sedan på alternativet ” Ny och välj ” Fall i undermenyn som visas på skärmen.

Windows 11 God Mode

En mapp visas på ditt Windows-skrivbord och den väntar på att du ska ge den ett namn. Så du måste byta namn på den enligt följande:

Gudaläge. {ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

Mappen kommer då att dyka upp på ditt Windows-skrivbord, innan dess ikon ändras för att visuellt motsvara vad den verkligen är, nämligen en verktygslåda som låter dig hantera de olika inställningarna på din dator.

Windows 11 God Mode

För att komma åt dess innehåll, dubbelklicka helt enkelt på den nya ikonen. Det kommer då att öppna ett fönster av typen ” Utforskaren “. Där hittar du en lista med inställningskategorier, ordnade alfabetiskt, uppdelade i en rad tillgängliga alternativ.

Windows 11 God Mode

Och, som med alla mappar, kan du ändra visningen mellan listläge, som inkluderar ytterligare information för varje parameter, och miniatyrläge, med bilder.

Windows 11 God Mode

Du vet nu hur du aktiverar God Mode för att spela Gud på Windows 11. Observera att proceduren är identisk för versioner före Windows 11. Så, om du är intresserad av God Mode, men du inte har den senaste versionen av Microsoft OS, du kan fortfarande följa denna handledning till punkt och pricka.

Windows 11

Att ladda ned

Läs meddelandet


8

Windows 11

  • Grafisk omdesign av det framgångsrika gränssnittet
  • Förbättrad Snap
  • Effektiva ankargrupper

Windows 11 är den helt nya versionen av operativsystemet stämplad Microsoft. Förutom ett nytt gränssnitt innehåller denna iteration många nya funktioner som gör det till mer än en enkel uppdatering. Microsoft signerar här en solid bas för framtiden för Windows. Installera nu om din dator är kompatibel!

Windows 11 är den helt nya versionen av operativsystemet stämplad Microsoft. Förutom ett nytt gränssnitt innehåller denna iteration många nya funktioner som gör det till mer än en enkel uppdatering. Microsoft signerar här en solid bas för framtiden för Windows. Installera nu om din dator är kompatibel!

Om samma ämne:

Windows 11: en första build för testare med flikar i File Explorer

Relaterade Artiklar

Back to top button