Hur aktiverar eller inaktiverar man snabbladdning av en Samsung Galaxy-mobiltelefon?

Sen får vi se hur man aktiverar eller inaktiverar snabbladdningen av en Samsung Galaxy-mobiltelefon . Batteriet har alltid varit i fokus för nya enheter, snabbladdning är en lösning på många problem.

Det kan inte förnekas att snabbladdning blev något väldigt innovativt på den tiden som bara avancerade enheter kunde erbjuda. Men idag håller det gradvis på att bli en standard och många telefoner av alla slag börjar ta till sig det.

Idéen av snabbladdning är att försöka ladda 100% av batteriet så snart som möjligt. Inom några minuter har vi telefonen tillgänglig för problemfri användning igen. Tack vare Quick Charge från olika företag är det möjligt att slösa bort 15 minuter av vår tid på att vänta på mobilen laddas till 100 %.

Vad du behöver tänka på är att snabbladdning avsevärt ökar temperaturen på din mobila enhet. Så om du inte vill utsätta din telefon för den typen av temperaturer och du inte har så bråttom att ladda den, kan du välja att stänga av den.

Låt oss se den här detaljerade handledningen så att du snabbt kan lära dig hur aktivera eller inaktivera snabbladdning på din enhet Samsung Galaxy . Du kan göra detta så många gånger du vill, beroende på din situation. Har du bråttom aktiverar du Quick Charge och om inte håller du den avaktiverad utan problem.

Hur man aktiverar eller inaktiverar snabbladdning på Samsung Galaxy

Oavsett om du bestämmer dig för att aktivera eller avaktivera det, görs det självklart från samma ställe. Detta ogiltigförklarar inte din enhets garanti, eftersom det är ett alternativ som den har.

  • Det första du ska göra är att ange » inställningar “.
  • Då går vi till » Batteri “.
  • När vi väl är i den här kategorin måste vi hitta den som säger ” Snabb kabelladdning “.
  • Vänd bara på strömbrytaren. När den är grå betyder det att den är inaktiverad, när den är ljusblå kommer den att aktiveras.

Hur man aktiverar eller inaktiverar snabbladdning på Samsung

I det här avsnittet kan du aktivera eller avaktivera snabbladdning när du vill och njut av alla fördelar med att kunna ladda enheten så snabbt som möjligt.

Det är en bra idé att använda den när vi verkligen behöver den och på så sätt utsätter vi inte telefonen för höga temperaturer. Speciellt om vi måste fortsätta använda den medan vi laddar den.

Du måste dock tänka på att om du inte aktiverar snabbladdning. Att nå 100 % batteri kan ta flera timmar efter storlek trummor aktiva kontakter och vad du gör med dem.

Likaså om du inte vill att snabbladdningen ska vara aktiv finns det gott om metoder för att kunna ladda telefonen normalt, men så snabbt som möjligt. Om du inte vill använda den och behöver ladda den snabbt är det bättre att välja att stänga av den en kort stund.

Du bör komma ihåg att ju fler funktioner du har aktiva ( Trådlös, mobil data Bluetooth, NFC, etc. ), inte bara tar det längre tid att ladda enheten. Annars spenderar du också mer batteri.

Därför, för spara batteri och att återvända telefonen 100% snabbare utan Quick Charge, det är bättre att välja att stänga av den eller åtminstone inaktivera alla anslutningar i flygplansläge.

Om du fortfarande är osäker på hur aktivera eller inaktivera snabbladdning på Samsung Galaxy-telefoner . Du kan dela den med oss ​​lite längre ner i kommentarsfältet, vi hjälper dig gärna med det som behövs.

Relaterade Artiklar

Back to top button