Huawei Watch GT 3 Pro: två nya premiumanslutna klockor och en ny Huawei Watch Fit

Huawei Wach GT 3 Pro © © Huawei

Tillverkaren presenterar sina 2022-nyheter i form av anslutna klockormed två avancerade modeller och en armband mer överkomligt.

Huawei Watch GT3, som släpptes 2021, hade varit en ganska bra årgång, som vårt test visar, och märket beslutade i år att utveckla sitt sortiment med två nya “Pro”-modeller.

Huawei Watch GT3 Pro: två resolut avancerade titan- och keramikversioner

Huawei Watch GT3 Pro finns därför i två distinkta modeller.

Huawei Wach GT 3 Pro © © Huawei

Den första har en AMOLED-skärm, alltid rund, 46 mm eller 1,43 tum och täckt med safirglas, men också ett titanhölje. Detta mycket eleganta material är särskilt motståndskraftigt mot stötar och repor.

Huawei Watch GT3 Pro © © Nathan De Langhe för Clubic

Tillverkaren presenterar även denna klocka som en modell som är särskilt lämpad för manliga handleder. En läderrem kommer att erbjudas för den dyraste versionen medan grundmodellen kommer att nöja sig med en plastrem.

Huawei Watch GT3 Pro beskuren © © Nathan De Langhe för Clubic
Huawei Watch GT3 Pro beskuren © © Nathan De Langhe för Clubic

Klicka för att förstora © Nathan De Langhe för Clubic

Den andra versionen, mindre, har fortfarande en skärm på 43 millimeter för en diameter på 1,32 tum, fortfarande täckt med safirglas, mer motståndskraftig än det traditionella Gorilla Glass. Denna utgåva har ett keramiskt fodral omgivet av en gyllene bård och ett vitt stålarmband.

Huawei Watch GT3 Pro © © Nathan De Langhe för Clubic

I övrigt har de två modellerna även en digital krona för att navigera genom gränssnitten. De är också motståndskraftiga upp till 30 meter för dyksporter.

Huawei Watch GT3 Pro drar nytta av ett något förbättrat tekniskt blad vad gäller prestanda, men även hälsoanalyser som puls eller EKG. Att spåra 100 sportaktiviteter ingår i HarmonyOS, det interna operativsystemet utvecklat av Huawei. Slutligen är autonomin sju dagar för den keramiska modellen och 14 dagar för titanversionen.

Huawei Wach GT 3 Pro © © Huawei

Huawei Watch GT3 Pro kommer snart att finnas tillgänglig från 369,99 euro för 46 mm titanversionen och 499,99 euro för den 43 mm keramiska modellen.

Huawei Watch Fit 2: det anslutna armbandet kommer tillbaka med en lite större skärm

Huawei Watch Fit hade inte förnyats sedan 2020, och tillverkaren fixar detta misstag med en ny modell, mycket lik den första utgåvan.

Huawei Watch Fit 2 © © Nathan De Langhe för Clubic

Dess rektangulära skärm breddas, med en storlek på 1,74 tum, mot 1,64 tum på det tidigare armbandet, en 18,6% större skärm. Den har fortfarande en AMOLED-panel, och nytt för den här utgåvan kan vi också märka närvaron av en högtalare som gör det möjligt för användare att ringa samtal från handleden.

Huawei Watch Fit 2 är designad för den bredaste publiken och finns i tre mer eller billigare serier (Active, Classic och Elegant) och i sju färger, från mycket sobert svart, till blått eller rosa, inklusive en guldnyans. . Plast-, läder- och metallarmband kommer också att erbjudas beroende på utbudet för att ändra utseendet på den anslutna klockan efter ens humör och nuvarande outfit.

Huawei Watch Fit 2 © © Huawei

Huawei säger också att det har lagt till stöd för Huawei Health-appen för mer omfattande hälsospårning och analys av hjärtfrekvens, blodsyresättning och sömn.

Huawei Watch Fit 2 kommer att finnas tillgänglig från 149,99 euro på ett datum som ännu inte har meddelats.

Källa: Huawei pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button