Huawei Watch GT 2 drar nytta av en fantastisk kampanj hos Boulanger

Bra erbjudanden fortsätter i avsnittet om högteknologiska föremål, med fantastiska kampanjer på uppkopplade klockor.

huawei klocka gt2

Hos Boulanger är det Huawei Watch GT 2 (brun rem) tur att få en fin rabatt. Mycket mer tillgänglig för några dagar, nu är det dags att upptäcka det.

Huawei Watch GT2 i korthet

  • En högteknologisk klocka i konventionell stil
  • En mycket stor autonomi
  • Dess integrerade GPS

Efter en rabatt på 30 € sjunker den anslutna klockan från 159,00 € till 129,00 €, en 18 % rabatt på det ursprungliga priset.

Huawei Watch GT2 ansluten klocka för €129,00 på Boulanger

En (mycket) bra Boulanger-plan på Huawei-klockan

Denna kampanj är inte den enda giltiga fördelen på Boulanger-erbjudandet. Varumärket ger dig möjligheten att betala din beställning i flera omgångar. Det ger dig också tillgång till olika leveransalternativ (med eventuell leverans hem till dig nästa dag) samt gratis hämtning i butik. Med bil kan personer som har bråttom hämta sitt köp på bara en timme.

Boulanger ger även 2 års garanti på din anslutna klocka. Slutligen finns olika alternativ tillgängliga för dig. Med Boulanger Infinity kan du få dina apparater reparerade utan begränsningar. Med hyran kan du dra nytta av Huawei Watch GT2 för ett mycket specifikt tillfälle. Webbplatsen kommer också att ge dig anpassade skärmskydd.

Huawei Watch GT2: en högteknologisk klocka med lång batteritid

Vi måste nu ge lite detaljer om den uppkopplade klockan från Huawei, för den är helt klart värd en titt. För det första är hon anmärkningsvärd för sin uthållighet. I sitt 46 mm-format erbjuder Watch GT2 upp till 2 veckors standbytid, vilket är tillräckligt med liv för att stödja även långa utomhusresor.

Samtidigt har den alla funktioner som är användbara för de mest intensiva aktiviteterna. Dess vattentäthet upp till 50 meter djup gör att den kan följa med dig även under dina vattenutflykter. För fans av vandring och andra typer av utflykter erbjuder GPS mer exakt geolokalisering. Med detta är det omöjligt att gå vilse!

Huawei Watch GT2 är kompatibel med Android och iOS. Tack vare bluetooth kan den visa aviseringar från din smartphone direkt på handleden. Det låter dig också styra din musik och hitta din telefon, även om den är i tyst läge.

Huawei Watch GT2

Huawei Watch GT2 ansluten klocka för €129,00 på Boulanger

Andra anslutna klockor väntar på dig

Du kommer att ha förstått det: den uppkopplade klockan från Huawei har starka argument att komma med. Boulanger har dock andra modeller att erbjuda.

En tvekan mellan flera klockor? Stanna inte ensam. Vår jämförelse av de bästa uppkopplade klockorna kan hjälpa dig att välja det tillbehör du saknar.

Relaterade Artiklar

Back to top button