Huawei: SpaceX och Amazon skulle göra klokt i att titta på deras rygg

Det verkade vara drabbat av en avtagande fas Huawei efter den senaste tidens växlingar som har påverkat företaget på grund av besluten av Donald Trump. Förresten verkar det inte ens Biden är villig att vända på detta. Tvärtom tar det kinesiska företaget gigantiska steg inom uppkopplingsområdet. Huawei kanske snart att överraska och jättar av sådana Elon Musk med SpaceX Och Jeff Bezos med Amazon Kuiper de skulle göra klokt i att titta på deras ryggar. Här är alla detaljer om det.

Huawei skulle vara redo att utveckla sitt satellitinternet, men med en skillnad

Musk och Bezos darrar, Huawei verkar vara inställd på erövra himlen, eller snarare utrymmet. Till och med den kinesiska jätten verkar villig att ta med några satelliter i omloppsbana. Specifikt skulle de vara två och inom månaden av juli. Det finns dock en väsentlig skillnad som skulle skrämma: den 6G-teknik.

Faktum är att Huawei med dessa två satelliter skulle ha för avsikt att övervaka all data för att sedan kunna skapa ensatellitinfrastruktur med sjätte generationens teknik. Med andra ord, en satellit 6G som garanterar anslutning till alla och i alla delar av jorden. Medan många är med och tävlar om 5G och Amazon konkurrerar med SpaceX om satellit internetHuawei tänker och utvecklar vad som verkligen kommer att bli det framtida genombrottet.

Till skillnad från 5G som sprids via landbaserade radioceller kommer Huaweis teknologi för 6G att komma från rymden. där fart dataöverföringen kommer att bli betydligt högre och kommer att möjliggöra en kvalitet av aldrig tidigare skådad användning.

Dessa rykten skulle komma från källor inom företaget, men har inte bekräftats av Huawei. Han har dock inte ens nekat dem. Bland annat verkar det som att han har gjort en överenskommelse med två befogenheter: Kina mobilden kinesiska telefonoperatören som äger 70 % av marknaden e Kina Aerospacedelvis statligt ägt som designar och utför kinesiska uppdrag i rymden.

Relaterade Artiklar

Back to top button