Huawei Smart Screen SE är en TV med kamera och möjlighet till videokonferens

Serien med Smart Screen TV-apparater från Huawei har funnits på marknaden i flera år – nu är det dags för ytterligare en representant för denna produktlinje, denna gång en av de billigare modellerna i den kinesiska tillverkarens portfölj.

Huawei Smart Screen SE-modellen kommer att finnas i fem versionernär det kommer till skärmdiagonalen – vi pratar om 43, 55, 65-tums paneler, samt Pro-versionerna med 55 och 65-tums storlekar.

Skillnaden mellan de två versionerna (naturligtvis till förmån för Pro-varianten) är en något bredare färgpalett på nivån 92%. DCI-P3-sortimentet, såväl som större kapacitet hos Honghu-bildprocessorn. Under höljet finns även plats för 3 GB RAM och 16 GB datautrymme i internminnet.

TV:n är utrustad med flera smarta funktioner – vi pratar här till exempel om en webbkamera som låter dig föra videosamtaloch har även en speciell algoritm som känner av vårt ansikte och placerar det i mitten av den inspelade bilden. Det finns även möjlighet att överföra telefonsamtal till TV-skärmen.

Försäljningen av Huawei Smart Screen SE-modellen startar i Kina den 31 maj – utgångspriset för denna modell är 1699 yuan för 43-tumsversionen. Beräknat handlar det om cirka 1 100 PLN exklusive skatt.

Relaterade Artiklar

Back to top button