Huawei Mate XS2: Presenteras i Kina,

Den 28 april 2022, några timmar presenterades den nya Huawei Mate XS2 hopfällbar smartphone, otrolig design och massor av teknik ombord.

Huawei: Mate Xs2 kommer att lämna dig andfådd

Ett tekniskt mirakel, detta är den mest exakta definitionen för det arbete som Huaweis ingenjörer utfört på den nya Mate XS2.

Presenterad i Kina idag den 28 april 2022, den kommer med en fantastisk design och en omslutande extern skärm.

Teknikerna har arbetat outtröttligt för att skapa en ny stängningsmekanism, ett nytt gångjärn som är mer motståndskraftigt över tid med tunna kanter för att förhindra infiltration av externa ämnen såsom damm som kan skada mekanismen.

Skärmen 6,5-tums OLED när den är utdragen har en 7,8-tums diagonal och här finner vi det tekniska miraklet som är inga synliga veck som det händer på Samsungs Galaxy folds.

Uppdateringsfrekvensen är en 120 hertz, med en upplösning på 2480 * 2200.

Processorn bekräftad Snapdragon 888tyvärr 4g, men det är fortfarande en mer än acceptabel lösning.

Kamerasektorn ligger i topp, som alltid i Huawei-stil, med en 50 MP huvudsensor, en 13 MP ultravidvinkellins och en 8 MP teleobjektiv med 3X optisk och 30X digital zoom. Den främre kameran är en 10 MP inuti hålet i displayen.

Batteriet säkerställer utmärkt autonomi med sin 4 880 mAh med snabbladdning på 66W.

De föreslagna minnesminskningarna är två: versionen med 8 GB RAM och 256 GB internminne erbjuds till ett pris av 1430 euro (omräkning från priset i kinesisk valuta). Toppen är versionen 12/512 med en kostnad av 1870 euro. För närvarande är det inte känt om Huawei kommer att besluta sig för att marknadsföra enheten även på den europeiska marknaden.

Relaterade Artiklar

Back to top button