Huawei Mate Xs 2, den nya hopfällbara smartphonen kommer att tillkännages om några dagar

Huawei Mate Xs 2 © (Bild: Huawei)

I morse laddade Huawei upp en teaserposter angående dess kommande hopfällbar smartphone.

Det kommer att bli Mate Xs 2, efterföljare till Mate Xs, i sig en förbättrad version av Mate X.

Huawei Mate Xs 2 vecklas ut den 28 april

Medan Samsung verkar vara fast besluten att dominera marknaden för hopfällbara smartphones med sina Galaxy Z Fold och Galaxy Z Flip, kommer Huawei att presentera sin nya modell om några dagar: Mate Xs 2. Kom ihåg att den kinesiska gruppen utmärkte sig vid Mobile World Congress 2019 med sin Kompis X.

Året därpå lanserade Huawei Mate Xs, en förbättrad version av sin hopfällbara smartphone. Den 28 april kommer det kinesiska varumärket att presentera Mate Xs 2. Det är dock svårt att veta om den senare kommer att ta upp sina föregångares filosofi, eller anta utseendet på Huawei Mate X2, märkets andra hopfällbara smartphone ( formaliserad i början av förra året), med samma struktur som en Samsung Galaxy Z Fold.

En ny Huawei Mate Xs 2 som skulle drivas av Harmony OS och ett Kirin 9000-chip. Det återstår att veta utseendet på denna nya kommande hopfällbara smartphone, men också dess försäljningspris, med vetskap om att den nuvarande Mate Xs visas till priset från … 2 499 euro.

Om samma ämne:
Äntligen en mogen marknad? Galaxy Z Fold och Flip 4 skulle ha några trevliga överraskningar i beredskap för dig

Samsung Galaxy Z Fold 3 recension

Trots sin unga ålder imponerar redan hopfällbara smartphones med sina egenskaper. Om Samsung har tagit lite av en ledning… Läs mer

Källa: GSMArena

Relaterade Artiklar

Back to top button