Huawei Mate X3 lanseras

Det finns ganska intressanta påståenden om den nya hopfällbara smartphonemodellen av Huawei, teknikföretaget som är förbjudet från Google, Mate X3.

Huawei Mate X3 lanseras. huawei, har sedan en tid tillbaka stadigt tappat marknadsandelar i både Europa och USA. Naturligtvis är den främsta anledningen till denna situation att den kinesiska teknikjätten Android pressas ut ur ekosystemet och därför tvingas använda sitt eget operativsystem i smartphonemodeller.

Huawei Mate X3 releasedatum

När vi lägger till situationen att vi stöter på telefonmodeller med genomsnittliga försäljningspriser, av Huawei hans lockelse minskar. Den kinesiska teknikjätten, som inte misströstar, har dock investerat i sitt eget operativsystem Harmony under en längre tid. Här är företagets nya hopfällbara smartphonemodell Huawei Mate X3Det kommer också att fungera direkt med det här operativsystemet.

Huawei Mate X3 releasedatum

Huawei Mate X3 lanseras

Med detta para X3 Ett mycket intressant påstående har cirkulerat nyligen. I alla läckor hittills, Kirin 9000 4G Enheten, som är specificerad att ta emot från chipsetet, visas framför oss. Snapdragon 888 4G Det talades om att han skulle gå ut. Å andra sidan, din telefon i designen Bland de uppgifter som kommer in är att en mycket radikal förändring har gjorts. I den första modellen i serien har den en struktur som öppnar sig utåt, medan den i den andra modellen är en enhet som öppnas inåt med en omvänd design. Huawei Mate x Serien kommer att återgå till sin ursprungliga form i den tredje modellen och får en design som öppnar sig utåt.

Huawei Mate X3 releasedatum

Naturligtvis är allt detta bara påståenden för tillfället. Vi måste bara vänta till slutet av denna månad för att se om dessa påståenden är sanna. därför att HuaweiKällor nära , säger att den nya hopfällbara smartphonemodellen kommer att introduceras före maj.

Dåliga nyheter för Galaxy Z-modeller

Relaterade Artiklar

Back to top button