Huawei har tillkännagivit den bärbara versionen av Vision Smart Screen

Under dessa timmar har Huawei meddelat debuten av en bärbar version av din Vision Smart Screen. Enheten tillkännagavs i Kina och kommer att tillåta användare att dra nytta av alla funktioner på den smarta skärmen utan att behöva ansluta den till ett eluttag.

Anordningen är karakteriserad från en 10,4-tumsskärm med 4K-upplösning. För att du ska kunna flytta den som du vill i ditt hem finns det ett 10,995 mAh batteri som garanterar utmärkt autonomi.

För tillfället verkar Huaweis nya smarta skärm vara reserverad exklusivt för den kinesiska marknaden. Förbeställningar kommer att öppna den 20 oktober medan officiell lansering av enheten förväntas ske den 31 oktober.

Huawei förnyar sitt utbud av smarta skärmar med debuten av en bärbar version för Vision Smart Screen

Ur designsynpunkt dominerar den stora skärmen ljudhögtalaren. Panelen är något lutad för att underlätta användningen och läsbarheten av innehållet som visas på videon. Dessutom har Huawei erhållit TUV Rheinland-certifiering vilket garanterar ett minskat utsläpp av blått ljus för att förbättra användningen.

Den bärbara skärmens smarta funktioner gör den lämplig för alla typer av hembruk. Den är utformad för att flyttas ofta, så den triangulära formen är för säkerställ en stabil bas av stöd. Dessutom kan skärmen anpassa ljusstyrkan till den omgivande för att tillåta användarna alltid optimal interaktion.

Det finns en 8 MP kamera uppe till höger som kan användas för videosamtal. De interna minnena är 4 / 64 GB för att alltid garantera maximal systemreaktivitet.

I nuläget är lanseringspriset som kommer att kommuniceras senare inte känt. Vidare, Huawei kan också lansera enheten på internationella marknadermen denna information är inte heller tillgänglig för tillfället.

Relaterade Artiklar

Back to top button