Huawei GT 2 Pro: skynda dig, den smarta klockan kostar nu väldigt lite!

År 2022, tyvärr eller lyckligtvis, är händerna inte längre på modet. Nuförtiden ger de gamla klockorna mer och mer utrymme åt den smarta världen, som allting å andra sidan. Tekniska framsteg är tydligt synliga och de kontinuerliga nyanlända är ett bevis på detta. Förresten, vet du att smartwatch Huawei GT 2 Pro och nu till halva priset? Vad väntar du på !? Spring för att göra årets köp!

Huawei GT 2 Pro: tidsinställd superkampanj, här är detaljerna

Huawei GT 2 Pro-klockan kan hålla ett öga på vår hälsa, tack vare kontroll av puls och sömnkvalitet, till en mycket låg kostnad! På tal om estetik, hennes visa är 1,39 tum stor, medan klockansikte kan ändras efter din smak genom att välja en av de som Huawei föreslår. Det som dock är särskilt överraskande är processor superkraftig, som kan stödja olika applikationer och, som redan nämnts, erbjuda komplett hälsoövervakning tack vare närvaron av många sensorer.

Andra funktioner inkluderar möjligheten att titta tider för soluppgång och solnedgångnär månen går upp och ned, eller månens och tidvattnets faser. Dessutom övervakar smartklockan blodets syremättnad och stress (hjälper oss med lite andningsövningar), och gör kompletta rapporter om sömnkvalitet. När det gäller batteridet kan pågå i upp till två veckor.

Tja, är du nyfiken på hur mycket det kostar? Denna lilla pärla är bland de bästa för tillfället och finns tillgänglig på erbjudande på 176,50 €väl 41 % mindre än prislistan. Var kan man köpa det? Men självklart på Amazon!

Relaterade Artiklar

Back to top button