Huawei FreeBuds Pro 2: Huaweis nästa hörlurar inställda av Devialet?

FreeBuds Pro 2 © WinFuture

Futures äkta trådlösa hörlurar från Huawei, FreeBuds Pro 2, skulle kunna dra nytta av Devialets erfarenhet.

Förutom en potentiell ljudförbättring skulle ANC (active noise reduction) också gynnas av en viss ställning.

Fransmännen i Shenzhen

För den som kan ljudmarknaden är det nog inte nyttigt att presentera Devialet. För andra är det ett franskt företag baserat i Paris, specialiserat på ljudsystem. 2021 släppte Devialet sina Gemini, trådlösa hörlurar med högpresterande aktiv isolering som erkänns av pressen.

Tack vare detta rykte skulle det franska företaget ha blivit kontaktat av Huawei för att ta hand om att “justera” de två högtalarna i framtidens FreeBuds Pro 2, märkets nästa trådlösa hörlurar. Dessa skulle därför dra nytta av en aktiv minskning i tre steg upp till 47 dB, den bästa prestanda som Huawei någonsin erbjudit på ANC-sidan.

För andra detaljer skulle FreeBuds Pro 2 erbjuda upp till fyra timmars batteritid med aktiv brusreducering och upp till sex och en halv timme utan. Boxen skulle kunna öka den totala autonomin till cirka trettio timmar. Släppdatumet är ännu inte känt, men hörlurarna kan säljas för cirka 200 €, vilket placerar dem överst i marknadskorgen, som namnets första FreeBuds Pro.

Källa: WinFuture

Vilka är de bästa trådlösa hörlurarna? Jämförelse 2022

Vilka är de bästa trådlösa hörlurarna för dina öron? Viktig mobil produkt och nu oskiljaktig från smartphonen, ditTrue Wireless-hörluren fortsätter att förbättras. Brusreducering, ljud, autonomi, ytterligare funktioner, denna en gång mycket begränsade marknad är nästan lika mogen som bärbara hörlurar. Produkterna är extremt många, och avsedda för alla användningsområden, varför det är viktigt att veta hur man gör rätt val.
Läs mer

Relaterade Artiklar

Back to top button