Huawei, den nya smartklockan kommer att ha avancerade funktioner av professionell kvalitet

Huawei meddelade officiellt att i andra halvåret kommer en ny smartklocka. Det speciella med detta tillkännagivande ligger i det faktum att enheten kommer att kännetecknas av en mycket speciell egenskap.

Huaweis nya smartklocka kommer att kunna köra professionell blodtrycksdetektion. Bekräftelsen kommer direkt från företagets VD genom ett inlägg på Weibo, det kinesiska sociala nätverket.

I noteringen står det att smartklockan har klarat alla tester och kontrollerJag utförs av inspektörer som utvärderar hälsoklassade enheter. Denna certifiering bekräftar att resultaten från smartklockan är extremt exakta och pålitliga.

Huawei vill göra den nya smartklockan till en medicinsk enhet

Huaweis president fortsätter med att säga att efter certifieringen kommer det att vara möjligt påbörja den kliniska prövningsfasen kl professionella medicinska institutioner. När även denna testfas är avslutad kommer enheten att lanseras officiellt på marknaden under andra halvan av innevarande år.

Huawei är allt mer engagerad i hälsosektorn, vilket också demonstreras av tre nya hälsorelaterade projekt. Den kinesiska jätten genomför analys på hantering av hypertoni, på detektering av kroppstemperatur på ett smart sätt Och på hjärthälsa.

Vi kan förvänta oss blodtrycksdetekteringen av den nya smartklockan kan kombinera de tre forskningsområdena som Huawei utför. Dessutom kommer ankomsten av denna funktion säkert att höja ribban för funktioner som användare förväntar sig att hitta på en sådan enhet.

Tyvärr har vi för tillfället tyvärr inga ytterligare detaljer om smartklockans egenskaper. Allt som återstår är att vänta på mer information som säkert kommer under de närmaste dagarna.

Relaterade Artiklar

Back to top button