Huawei: 5GtoB-lösningen är klar mot USA

Det verkade som Biden kunde dämpa sin föregångares beslut, Donald Trumpmot Huawei. Men hon stannar inte ens framför restriktioner Av Amerika. Mot USA den kinesiska jätten har lösningen klar 5 GtoB. En handlingsplan att aktivera 1 000 smarta fabriker kunna påskynda processen kinesisk industrialisering. Huawei skräms inte av någonting. Här är alla detaljer.

Huawei och dess 5GtoB-lösning för att göra 1 000 fabriker smarta

Huawei det verkar bara vara ostoppbart. Han har en klar på byggarbetsplatsen lösning det kommer att göra det smart över 1 000 kinesiska fabriker. Kallas 5 GtoB och kommer att påskynda industrialiseringsprocessen ansluten i Kina.

Först tidigare denna månad hade vi pratat om hur Huawei fungerar för en 6G satellit de gick fram synligt. Idag pratar vi istället med dig om hur man mutar med 5G det kommer att koppla samman över 1 000 företag.

För att bekräfta detta är Ryan Dingverkställande direktör för Huawei: “”.

Kina ser utvecklingen av en strategi som oumbärlig”5G + Industriellt Internet“. Och trots de restriktioner som mottagits i den kommersiella sfären av USA och följaktligen av pro-amerikanska industrierfortsätter sitt projekt på grundval av sin erfarenhet. Huaweisom delvis också är statsägt, följer denna linje och på ett sätt systematisk fortsätter i förverkligandet av dem som är mål.

Från det som publicerades den Ansa.it “”.

Kort sagt, visst jättar ingen kan blidka dem, inte ens en supermakt som Amerika.

Relaterade Artiklar

Back to top button