HP ZBook Fury 16 G9 är en arbetsstation med Intel Alder Lake-HX-processorer

Den nya bärbara HP-datorn kommer att erbjuda en skärm med en diagonal som visar bilden i FullHD + eller 4K-upplösning. När det gäller paneler med högre pixeltäthet är det möjligt att använda en OLED-matris med touchbeläggning, som presenterar hela DCI-P3-färgpaletten med en ljusstyrka på 400 nits.

Han är ansvarig för den bärbara datorns prestanda en av de sex Intel-processorerna från den senaste Alder Lake-HX-serien – Det bästa förslaget är den 16-kärniga i9-12950HX som stöder 24 trådar och erbjuder en maximal klockhastighet på 5,0 GHz. Inuti hittar vi också maximalt 128 GB DDR5 RAM klockat till 4800 MHz, och SSD-enheter kommer att erbjuda oss upp till 22 TB ledigt datautrymme.

HP ZBook Fury 16 G9 är även utrustad med externa grafiksystem för proffs – i Nvidias fall blir det RTX A5500, medan Radeon Pro W6600M valdes från AMD-erbjudandet. Uppmärksamhet ägnas också åt användningen av Bang & Olufsen-högtalare och ett batteri med en kapacitet på upp till 95 Wh.

HP ZBook Fury 16 G9 kommer att börja säljas i juni – i nuläget vet vi inte priset på denna bärbara dator, men det kan förväntas att det kommer att bli högt.

Relaterade Artiklar

Back to top button