HP Deskjet 4130e multifunktionsskrivare är till ett mycket lågt pris hos Darty

Ett viktigt tillägg till alla kontorsinstallationer, multifunktionsskrivaren hittar här en mycket bra representant med HP Deskjet 4130e multifunktionsmodell som för närvarande säljs hos Darty.

HP Deskjet 4130e © HP

HP Deskjet 4130e-skrivaren är en WiFi-multifunktionsmodell som kan skriva ut, kopiera, skanna och mobilfaxa, allt i färg.

HP Deskjet 4130e i korthet:

  • 6 månaders Instant Ink ingår i HP+
  • Skriver ut i 10 x 15 cm, A4 och kuvert
  • Upp till 8,5 ppm svart

Genom att gå till Dartys webbplats (den finns också på Fnac), kan du hitta HP Deskjet 4130e-skrivaren för endast 69,99 € istället för 89,99 €.

Hitta HP Deskjet 4130e för 69,99 € hos Darty

20€ rabatt för en kontorsskrivare

Erbjudandet finns hos Darty och Fnac, två varumärken som finns i samma grupp och nästan alltid erbjuder samma kampanjer. Den här gången är det HP Deskjet 4130e, en multifunktionell WiFi-skrivare.

Detta går från €89,99 till €69,99, med fri leverans och, ännu bättre, möjligheten att hämta produkten direkt i butik. Så inom några timmar kan du finna att du använder din helt nya skrivare.

HP Deskjet 4130e: den har allt att behaga

HP Deskjet 4130e-skrivaren är en allt-i-ett-modell. Det betyder att du kan skriva ut, skanna, fotokopiera och till och med faxa mobilt.

Den kan skriva ut i färg och svartvitt. Du har också rätt till 6 månaders Instant Ink med HP+, för att få bläck levererat hem till dig så fort patronerna är tomma.

Den är utrustad med WiFi, så att du kan installera den i alla rum och för att kunna skriva ut från din PC, surfplatta eller smartphone. Precis som du kan skanna ett dokument och skicka det till samma enheter.

När det gäller prestanda kan du räkna med en utskriftshastighet på 8,5 sidor per minut i svart och 5,5 sidor per minut för färg. Det finns en liten skärm för att visa dig viktig information på skärmen.

Det är en mångsidig skrivare som rekommenderas för månatlig användning som sträcker sig från 100 till 300 utskrivna sidor.

HP Deskjet 4130e © HP

Hitta HP Deskjet 4130e för 69,99 € hos Darty

Jämför de bästa multifunktionsskrivarna

Om du letar efter en multifunktionsskrivare kan du jämföra HP Deskjet 4130e med alla modeller som testats av Clubic via den jämförande köpguiden som finns på sajten. Utöver det har du tillgång till en topp 3 av de bästa skrivarna för tillfället, dit det är säkert att gå.

Relaterade Artiklar

Back to top button