HP DeskJet 2710e allt-i-ett jetskrivare säljs för mindre än 50 €

HP DeskJet 2710

Distansarbete, skolan hemma och den övergripande ökningen av fjärraktivitet har gjort skrivaren hemma nästan nödvändig! Om du inte har en ännu, kolla in denna HP DeskJet 2710e multifunktionsmodell som grävts fram till försäljning av Clubic bra erbjudanden-team på Cdiscount.

Se HP Deskjet 2710e-erbjudandet för 49€ på Cdiscount

Billig allt-i-ett-skrivare

Den här DeskJet 2710e-modellen är inte bara en enkel skrivare, den kan också kopiera (svartvitt eller färg) och skanning av hög kvalitet (1200 x 1200 dpi), så att du inte behöver bry dig om flera enheter. Dessutom är den mycket kompakt och dess dimensioner på endast 42,5 x 54,6 x 25 cm gör att den enkelt kan förvaras på ett skrivbord.

Multifunktionsskrivaren kan också ansluta till Wi-Fi-nätverket. När den väl är konfigurerad och ansluten kommer du att kunna skriva ut och till och med skanna på distans lika enkelt som om den vore ansluten till din dator. Denna Wi-Fi-anslutning låter dig till och med dra nytta av alla dess funktioner från din smartphone, och på så sätt slipper du gå igenom din PC för varje utskrift eller skanning.

HP är ett varumärke känt för sina skrivare och det visar sig på denna modell med ett mycket bra förhållande mellan kvalitet och pris, vilket perfekt fångar behoven hos individer med tillfällig användning men fortfarande ett visst kvalitetskrav.

En Cdiscount-produkt efter behag

Om DesketJet 2710e-modellen har ett bra grundkvalitet/pris-förhållande finns den även på rea just nu hos Cdiscount! Du hittar den för mindre än 50€, ett verkligt exceptionellt pris för en multifunktionsskrivare.

Dessutom är detta en Cdiscount à Volont-produkt, så du kan dra nytta av prenumerationen (6 dagars gratis provperiod sedan 29 €/år) för att dra nytta av gratis expressleverans. Om du inte har CDAV-prenumerationen erbjuds standard hemleverans fortfarande av Bordeaux-plattformen.

Observera också att 6 månaders Instant Ink-prenumeration erbjuds vid köp av produkten, för att automatiskt få dina bläckpatroner hemma när du behöver dem.

Se HP Deskjet 2710e-erbjudandet för 49€ på Cdiscount

Denna HP Deskjet 2710e-skrivare, tillgänglig för mindre än €50 på Cdiscount, erbjuder utmärkt valuta för pengarna så dra nytta av den snabbt eftersom denna kampanj inte kommer att vara för evigt!

Varför rekommenderar Clubic skrivaren HP DeskJet 2710e?

  • Kompakt
  • Skrivare, kopiator och skanner
  • Wi-Fi-anslutning

Jämförande : upptäck vår jämförelse av de bästa multifunktionsskrivarna 2021.

Relaterade Artiklar

Back to top button