House of the Dragon: the Game of Thrones prequel-serie kommer att landa på HBO Max och OCS i sommar

Det kommer att bli hett på HBO Max nästa augusti. Det är verkligen vid denna tidpunkt som kommer att lanseras Drakens husserien härledd från Game of Thrones.

Vi ses den 21 augusti för att vara helt exakt, eller snarare nästa dag, från 03:00 på OCS hos oss.

House Targaryen bokar ett möte på HBO och OCS

Några hundra år före händelserna i Game of Thrones och berättelser relaterade till Jon Snow, Daenerys, Sansa, Tyrion, Cersei och alla de andra, dominerade House Targaryen. Det är den här perioden Drakens hus kommer att skildra inspiration från romanen Eld & Blod av George RR Martin (som också skapar tillsammans här med Ryan Condal), med start 21 augusti på HBO Max.

I Frankrike är det fortfarande OCS som kommer att säkerställa sändningen, med i synnerhet en samtidig sändning med USA från den 22 augusti klockan 03.00 för de modigaste. Den första säsongen kommer att bestå av 10 avsnitt.

På castingsidan, kom ihåg att Matt Smith särskilt kommer att vara närvarande (Läkare som) och Emma D’Arcy (Sanningssökare), men också Paddy Considine, Graham McTavish, Olivia Cooke, Sonoya Mizuno, Rhys Ifans, Fabien Frankel eller Eve Best, för att bara nämna en handfull.

SCO

Från €9,99

Läs meddelandet


6

SCO

  • Många exklusiva HBO-serier
  • Serie i USA +24
  • livekanaler

Orange-plattformen förblir ett streamingalternativ som inte ska nedvärderas om din konsumtion av filmer och serier förblir uppmätt. Dess partnerskap med HBO tillåter OCS att erbjuda avancerade program, ofta reserverade för en informerad och huvudsakligen vuxen publik. Förutom avsaknaden av modern videoteknik till ett fortfarande högt pris, beklagar vi också en videokvalitet som ibland lämnar en del att önska och en komprimering som ibland är för tung, även med en solid internetuppkoppling. Verkliga ansträngningar på undertexterna skulle också vara uppskattade.

Orange-plattformen förblir ett streamingalternativ som inte ska nedvärderas om din konsumtion av filmer och serier förblir uppmätt. Dess partnerskap med HBO tillåter OCS att erbjuda avancerade program, ofta reserverade för en informerad och huvudsakligen vuxen publik. Förutom frånvaron av modern videoteknik för ett fortfarande högt pris, beklagar vi också en videokvalitet som ibland lämnar en del att önska och en komprimering som ibland är för tung, även med en solid Internetanslutning. Verkliga ansträngningar på undertexterna skulle också vara uppskattade.

Källa: TVLine

Relaterade Artiklar

Back to top button